Όσοι Κοινοτικοί Επίτροποι βρεθήκαμε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καμαρώσαμε τα παιδιά  της παροικίας και εκτιμήσαμε την προσπάθεια  όλων να κρατήσουμε την Ελληνική ψυχή και να την μεταφέρουμε στη νέα γενιά.

Και όμως βρεθήκαμε μπρος σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη!

Μετά το κέρασμα που προσέφερε η Κοινότητα σε όλους, μας πλησίασε ο κ. Στέφανος Αργυρίου για να μας τονίσει πως οφείλουμε να συνωμοτήσουμε κατά του Προέδρου μας κ. Χρήστου Καβαλή, καθώς κατά τα λεγόμενά του κανένας μας δεν είναι κατώτερός του και οφείλουμε να τον « πουλήσουμε»!! και να τον οδηγήσουμε σε παραίτηση!

Λόγω της  ημέρας και του γενικού κλίματος ηρεμίας που προσπαθεί η Κοινοτική Επιτροπή να διατηρήσει στην παροικία αφήσαμε ασχολίαστα τα όσα έλεγε, θεωρούμε όμως καθήκον μας να γράψουμε κάποιες αλήθειες σαν απάντηση σ’ αυτή την απρόκλητη πρόκληση! Μήπως και ευαισθητοποιηθεί!

– Αρχικά ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Κ. κ. Χρ. Καβαλής έχει αφιερώσει 25 χρόνια από την ζωή του (τα καλύτερα ίσως) στην υπηρεσία της παροικίας και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την προσφορά του.

– Η επιλογή του κ. Καβαλή να ανακοινώσει το 2012 την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Κοινότητα είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν υπογραφές από τα μέλη και εντός της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 11-11-2012 να του ζητήσει η παροικία να μείνει, για αυτό συνέχισε  χωρίς να το επιλέξει ο ίδιος!

– Στις τελευταίες εκλογές του 2016, ο  κ. Καβαλής ψηφίστηκε από το 80% των ψηφοφόρων παρά της ιδιόμορφης φύσης των εκλογών που υπήρχαν πολλά νέα άτομα χωρίς αντιπάθειες.

– Η Κοινοτική Επιτροπή που αρμοδιότητά της είναι να ψηφίζει τον Πρόεδρο, τον ψήφισε Παμψηφεί! Μόλις λίγους μήνες πριν !!

– Δεν χρειάζονται πολλά για να δει κανείς πως παρέλαβε την Κοινότητα ο κ. Καβαλής και πως είναι σήμερα, σε όλα της τα επίπεδα όπως Νοσοκομείο  σχολείο, γηροκομείο, πρόνοια, στήριξη παροικιακών σωματείων, νεολαία, υποτροφίες και βεβαίως με πολλά περισσότερα χρήματα στις τράπεζες από όσα παρέλαβε!

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές σελίδες για την προσφορά αυτού του ανθρώπου, αλλά είναι περιττό και γνωστό, ας αναλογιστεί λοιπόν ο κ. Αργυρίου πως «η παιδική χαρά» όπως έχει αποκαλέσει σήμερα την Κοινοτική Επιτροπή που με κόπο μπόρεσε να μας πείσει ο Πρόεδρος για να ασχοληθούμε, δεν είμαστε πιόνια κανενός, ούτε πουλάμε τους ανθρώπους που στόχο έχουν το γενικό καλό και εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα για να μπορεί να σταθεί ο Οργανισμός στο ύψος που έχει φτάσει. Απαντάμε λοιπόν στην αδικαιολόγητη εμμονή του με ήθος και τον καλούμε να αλλάξει στάση και να συμβάλει στην ηρεμία της παροικίας και  να πάψει να διασπείρει το διχασμό και το ψέμα!

                  Οι Κοινοτικοί Επίτροποι

Χρ. Σκουφαρίδου                                             Α. Γιόσρι

 

Μ. Γκρουνστέιν                                                 Π. Δήμος

 

Α. Ιορδανίδης                                                   Α. Ρούσσος

 

Β. Πολίτου                                                          Λ. Φοντριέ

Στ. Χαλκιάς

Αρέσει σε %d bloggers: