Mια αξιέπαινη προσπάθεια στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα αυτόν του ποδοσφαίρου στην  Ελληνική παροικία, έχει δρομολογηθεί το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ekkairo.org. με “πρωταγωνιστή” το σωματείο του Π.Α.Ο.Κ  (Παροικιακές Αθλητικές Ομάδες Καΐρου), προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη της Στέλλας Κυριάζη!

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ και λίγο καιρό έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε στα μέσα Ιανουαρίου 2018 να είναι έτοιμοι για να διοργανώσουν ένα όσο δυνατόν καλύτερο πρωτάθλημα, το οποίο θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μεγάλη ευεργέτιδα των Αιγυπτιωτών.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Π.Α.Ο.Κ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τούτη την εποχή επικεντρώνονται τόσο στην αναζήτηση ποδοσφαιρικών ομάδων από την ευρύτερη περιοχή του Καΐρου, που θα πλαισιώσουν τον Π.Α.Ο.Κ σε αυτό του τιμητικό πρωτάθλημα, καθώς και σε ζητήματα οργάνωσης, ώστε να διοργανωθεί μια αθλητική εκδήλωση αντάξια της αγάπης των Αιγυπτιωτών, προς την Στέλλα Κυριάζη το όνομα της οποίας θα δοθεί και θα καθιερωθεί, πλέον, στα ετήσια αυτά ραντεβού της ομάδας του Αθλητικού σωματείου.

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: