Εκκλησιαστικό πρόγραμμα Δεκεμβρίου 2017
12/11/2017
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο Παγκόσμιο ραντεβού Νέων, η Ελλάδα και Ελληνική Κοινότητα Καΐρου
13/11/2017
Show all

Πρεσβευτές της Ελλάδας, οι μαθητές Ε΄και Στ΄Δημοτικού της Αχιλλοπουλείου Σχολής

Σε πρεσβευτές της Ελλάδας θα “ντυθούν” την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές της  Ε΄και της  Στ΄ τάξης Δημοτικού της Αχιλλοπούλειου Σχολής, καθώς ως εκπρόσωποι της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, θα συμμετάσχουν με παραδοσιακές στολές σε ειδική δίωρη  μουσικοχορευτική εκδήλωση, που διοργανώνει την ημέρα αυτή, το Υπουργείο Πολιτισμού της Αιγύπτου.

Ήδη ο σχεδιασμός και η προετοιμασία της παραπάνω ομάδας μαθητών, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ekkairo.org βρίσκεται σε ικανοποιητικό στάδιο, καθότι η εν λόγω συμμετοχή θεωρείται υψίστης σημασίας και άκρως τιμητική για τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό, αφού η εκδήλωση εντάσσεται σε επίσημο πρόγραμμα του Αιγυπτιακού Κέντρου Διεθνούς Πολιτιστικής Συνεργασίας.

Σε αυτό τα ραντεβού, έχουν προσκληθεί και αναμένεται να συμμετάσχουν αντίστοιχες ομάδες μαθητών και
από άλλες Κοινότητες διαφορετικών εθνικοτήτων που ζούνε στην Αίγυπτο, στοιχείο που καταδεικνύει και το
επίπεδο συμμετοχής της Ελληνικής ομάδας.
Η μουσικοχορευτική αυτή εκδήλωση, η οποία θα είναι δίωρη και θα διαρκέσει από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί σε χώρο ο οποίος βρίσκεται στη διεύθυνση:  11, Shagaret El Dor street, the Villa behind El Sorbagy shop, Zamalek. Για όσους ενδιαφέρονται  να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να καλέσουν την κα Σαχάρ Χασσάν, στον αριθμό τηλεφώνου 010056 57552.
Αρέσει σε %d bloggers: