Σε ένα ζεστό όσο και συγκινητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής 26 Νοεμβρίου,  το γεύμα ανθρωπιάς προς τους βοηθούμενους της Παροικίας, που διοργάνωσε και ανέλαβε το Δ.Σ. της Στέγης Ηλιουπόλεως, επ’ ευκαιρία της σημερινής γιορτής του Αγίου Στυλιανού, προς τιμήν της αείμνηστης Στέλλας Κυριάζη.

Τους βοηθούμενους υποδέχονταν στην είσοδο της κεντρικής αίθουσας, ως άψογοι οικοδεσπότες, ο Γραμματέας του Δ.Σ της Στέγης κ. Ανδρέας Ρούσσος, καθώς και το μέλος Μιχάλης Γκρουνστέιν. Οι παραπάνω με τη συνδρομή του μέλους του Δ.Σ,  κ.Δημήτρη Καλατζή, είχαν αναλάβει το συντονισμό της εκδήλωσης, αλλά και όσα απαιτήθηκαν ώστε, παρ’ ότι ο χώρος ήταν σχεδόν γεμάτος, να κυλήσουν όλα ομαλά και να ανταμειφθούν με τα χαμόγελα των παρευρισκόμενων…

Στο τέλος του γεύματος, ο κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν στη σύντομη ομιλία του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ειδικά σήμερα του Αγίου Στυλιανού, συνδυάστηκε η εορτή του Αγίου με την  πρωτοβουλία από τα μέλη του Δ.Σ. της Στέγης για παροχή του δωρεάν γεύματος στους συνανθρώπους μας, βοηθούμενους της Παροικίας, και τόνισε με έμφαση:

“Αυτό που αποφασίσαμε να κάνουμε σήμερα εδώ στη Στέγη , στη μνήμη και με αφορμή την γιορτή της Στέλλας Κυριάζη, δεν είναι παρά μόνο το ένα χιλιοστό, από αυτά που πρόσφερε σε όλους, η αγαπημένη μας Στέλλα που ελπίζω να είναι ευχαριστημένη τουλάχιστον από τη σημερινή συγκέντρωση μας, εκεί ψηλά που βρίσκεται…”

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα το πρωί, στην Παναγίτσα αντιπροσωπεία του Σωματείου «Μαρία η Αιγυπτία» τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της Στέλλας Κυριάζη και, εν συνεχεία, τα μέλη του Σωματείου, κ.κ. πρόεδρος Ευαγγελία Θηραίου, Σύμβουλος Μαίρη Μπισσάρα, Ταμίας κ. Άννα Αυγερινού και η γραμματέας Άννα Λοΐζου, τίμησαν με την παρουσία τους το γεύμα ανθρωπιάς.

Αρέσει σε %d bloggers: