Αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα, αλλά η δήλωση-βόμβα που ακούσθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ανοικτής συζήτησης με τους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ επίσημα αναγνωρισμένων Σωματείων, που διοργάνωσε στην Στέγη Ηλιουπόλεως, η ηγεσία της  Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, ήταν συγκλονιστική!

Συγκεκριμένα, σε παρέμβαση του ο αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν αφού αναφέρθηκε στη διαίρεση και στην καχυποψία που έχουν προκαλέσει μεταξύ των Αιγυπτιωτών οι συστηματικά ανώνυμες και ανυπόστατες καταγγελίες σε Αιγυπτιακές Αρχές, απασφάλισε με μια δήλωση-βόμβα, που σίγουρα θα συζητηθεί.
Δήλωσε,συγκεκριμένα:
“Ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί, τους ύποπτους σκοπούς αλλά και τα ξένα συμφέροντα που υπηρετούν σε βάρος της Ελληνικής Παροικίας στο Κάιρο, τους συμμάχους τους μέσα αλλά, προσέξτε αυτό που θα σας πω, και έξω από την Αίγυπτο, αλλά και τα σχέδια τους, να αφανίσουν το Ελληνικό στοιχείο από τη χώρα.
Να είστε σίγουροι, κατέληξε ο κ.Μιχάλης Γκρουνστέιν, ότι σύντομα θα τους αποκαλύψουμε και το κυριότερο,  θα μιλήσουμε και με ονοματεπώνυμα!”
Αναλυτικό ρεπορτάζ από τη συνάντηση αυτή και όλα όσα ακούσθηκαν στο “Νέο Φως” που κυκλοφορεί 1η Δεκεμβρίου 2017.
Αρέσει σε %d bloggers: