Αξιοζήλευτη δραστηριότητα επιδεικνύει τις τελευταίες ημέρες ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου Σχολής, με αφορμή τις επικείμενες γιορτές, φτιάχνοντας με αθόρυβη δουλειά των μελών του το ανάλογο κλίμα, συμμετέχοντας κιόλας σε τρία Bazaar το τελευταίο δεκαήμερο!

Συγκεκριμένα, η πρώτη παρουσία του Συλλόγου καταγράφηκε στoν ανοιχτό χώρο του κλάμπ Dar, την 1η Δεκεμβρίου 2017,  εκεί όπου με επικεφαλή την πρόεδρο του κ.Νίτσα Καζαμία, τη συνδρομή της γραμματέως του Δ.Σ. κ.Ειρήνη Ζαμπάρογλου και άλλων μελών, που θέλησαν σεμνά να μην αναφερθούν τα ονόματά τους, δημιούργησαν την αρχική τους “εορταστική φωλιά” με στολίδια και λιχουδιές των ημερών.
Η δεύτερη προσπάθεια εκδηλώθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα στο Bazaar των Πρεσβειών, στις 2 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Conrad, όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Κύπρου, προβάλλοντας εποχιακά είδη και στολίδια. Συμμετείχαν οι κ.κ. Νίτσα Καζαμία, και Ειρήνη Ζαμπάρογλου. Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Ρεκτσίνης. Η πρόεδρος του Συλλόγου μέσω του ekkairo.org, ευχαριστεί δημόσια τον Κύπριο Πρέσβη στο Κάιρο, κ. Χάρη Μορίτση για την υποστήριξη και την προσφορά του.
Η τρίτη παρουσία του Συλλόγου καταγράφηκε στις 8 Δεκεμβρίου στον υπαίθριο χώρο του κλάμπ H.O.C., εκεί όπου η αστείρευτη διάθεση των μελών του, δημιούργησε άλλη μια φιλόξενη γωνιά, γεμάτη κέφι, χρώματα και ζεστό εορταστικό κλίμα με τη συνδρομή των κ.κ Γιώργου Ρεκτσίνη και Σάρα Ράφκυ Χάννα (μέλος του Δ.Σ) καθώς και ακόμη ενός μέλους που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.  Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε εδώ ότι, ανάμεσα στους επισκέπτες του μπαζάρ του H.O.C. ήταν ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Ανδρέας Ρούσσος και ο Πρόεδρος του Ε.Ν.Ο.Κ., κ. Γιώργος Χαγιάτ, καθώς και τα ανήψια και ο αδελφός της αείμνηστης Στέλλας Κυριάζη.
 
Σημειώστε επίσης στο ημερολόγιό σας ότι την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα διοργανώσει το καθιερωμένο ετήσιο μπαζάρ στον προαύλιο χώρο της Αχιλλοπουλείου Σχολής.
Αρέσει σε %d bloggers: