Οι βαθμοφόροι και τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Καΐρου διοργανώνουν και μας προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, το επόμενο Σάββατο  16 Δεκεμβρίου 2017 στις 4 το απόγευμα, στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Προσκοπείου.

Με αυτή την εκδήλωση οι Πρόσκοποι μας εγκαινιάζουν το εορταστικό κλίμα των ημερών και προσκαλούν όλη την Παροικία, τα μέλη του Προσκοπικού Συστήματος αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά, να συμμετέχει μαζί τους σε μια ξεχωριστή γιορτή που τα έχει όλα…
Από δώρα για όλα τα παιδιά από τα χέρια του Άη Βασίλη, εκπλήξεις, άφθονο κέφι και γλέντι, το γνωστό χαμόγελο των Προσκόπων μας και όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κάνουν την φετεινή γιορτή κα τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μοναδική και αξέχαστη!
Η επίσημη Ιστοσελίδα της Ε.Κ.Κ., το ekkairo.org φυσικά θα είναι όπως σε όλα τα σημαντικά γεγονότα εκεί, και θα καταγράψει σκηνές και στιγμές από την όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Προσκόπων.
Για αυτό, λοιπόν, θυμίζουμε και σημειώστε ότι, το ραντεβού μας είναι για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στο Προσκοπείο στις 4 το απόγευμα.
Να σας δούμε όλους, εκεί!
Αρέσει σε %d bloggers: