Ποιοί γιορτάζουν σήμερα 15 Δεκεμβρίου
15/12/2017
Μελωδίες αγάπης της Φ.Α.Α.Θ. για τα παιδιά του “Η Ελπίς” Τούμπας Θεσσαλονίκης
15/12/2017
Show all

Τα δώρα και η ζεστασιά των αδελφών Κυριάζη και της “Μαρίας Αιγυπτίας” στόλισαν τις ψυχές των βοηθούμενων

Την αγκαλιά και τη φροντίδα του Φιλανθρωπικού Σωματείου της “Μαρίας Αιγυπτίας” και των θυγατέρων Κυριάζη  κ.κ Κριστίν και Σεσίλ, ένιωσαν σε μια σεμνή γιορτή, που έγινε σήμερα το πρωί, στη Στέγη Ηλιουπόλεως, οι βοηθούμενοι της Παροικίας.

Στην εκδήλωση αυτή, που ξεκίνησε στις 11.30 το πρωί και περιελάμβανε κουβεντούλα σε ζεστό κλίμα και διανομή δώρων, με είδη πρώτης ανάγκης και γιορταστικά γλυκίσματα, δεν έλειψε η θερμή αγκαλιά της Κριστίν και Σεσίλ. Tο πρωινό ήταν προσφορά της κ. Μαίρη Μπισάρα στη μνήμη του αδελφού της Γιώργου.

Στη συνέχεια διανεμήθηκαν συσκευασίες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, μία άκρως ανθρώπινη κίνηση των θυγατέρων της αείμνηστης Στέλλας.

Οι αδελφές Κριστίν και Σεσίλ, φανερά συγκινημένες από το κλίμα των ημερών και την επίσκεψή τους στη Στέγη Ηλιουπόλεως, διαβεβαίωσαν σε σύντομο χαιρετισμό τους ότι θα συνεχίσουν το έργο της μητέρας τους, κάτι που χαροποίησε και στόλισε την ψυχή και το βλέμμα των παρευρισκομένων.

Εκτός από τις αδελφές Κριστίν και Σεσίλ στη σεμνή αυτή εκδήλωση αγάπης, παρευρέθηκαν επίσης ο Σπύρος και η Χαριστούλα Συνοδινού, αδέλφια της Στέλλας.

Από την πλευρά του Σωματείου παραβρέθηκαν οι κ.κ. Θηραίου Ευαγγελία (Πρόεδρος), Άννα Αυγερινού (Ταμίας), και οι Σύμβουλοι του Σωματείου, κ.κ. Μαίρη Μπισάρα, Χαριστούλα Συνοδινού, Νίτσα Καζαμία, και Καίτη Κουρεμέτη.

Το ekkairo.org  όπως σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της Παροικίας στο Κάιρο, ήταν εκεί και κατέγραψε, σεβόμενο πάνω από όλα τους συνανθρώπους μας, αυτές τις στιγμές που αποτυπώνουν στοργή, φροντίδα και κατανόηση στο κλίμα των γιορτών.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: