Σε μία όμορφη και συγκινητική στιγμή, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μιχαηλίδης και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, συναντήθηκαν με τους Προέδρους της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Εδμόνδο Κασιμάτη και της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή.

Σε αυτή τη σημαντική και ιστορική συνάντηση για τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό προέδρευσε ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Φ. Κοσσένας και συζητήθηκαν αρκετά και διάφορα θέματα που αφορούν τις Ελληνικές Κοινότητες στην Αίγυπτο και έγινε ενημέρωση για τα πρόσφατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν η πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κρ. Τρίμη και οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Αιγυπτιώτικων Σωματείων στην Ελλάδα, κ. Ν. Κοκκινίδης, κ. Γ. Οικονομίδης, κ. Α. Κυριακίδης, κ. Μ. Μπίσκος, κ. Κ. Βάλβης , κ. Στ. Χατζηχαραλάμπους, κ. Τ. Πεκλάρη – Χαρίτου, κ. Ε. Πάχου, κ. Ε. Πεζάς, κ. Απ. Τζιτζάς και οι Σύμβουλοι του Συνδέσμου κ. Χρ. Χριστοφίδης, κ. Γ. Κανελλόπουλος, κ. Κ. Καραβίας, κ. Ηλ. Θεμιστοκλέους, κ. Μ. Θεοδούλου, κ. Μ. Μιχαηλίδου και κ. Δ. Δημητρίου.

 

Αρέσει σε %d bloggers: