Μετά τα ανέμελα παιδιά στην Αχιλλοπούλειο Σχολή ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος στο Κάιρο κ.Γιώργος Δασκαλόπουλος επισκέφθηκε, φανερά συγκινημένος, τις υπερήφανες μανάδες και τους πατεράδες μας, στο Κοινοτικό Γηροκομείο.

Εκεί περίμεναν και τον υποδέχθηκαν οι υπάλληλοι του Ιδρύματος, με τους οποίους είχε μάλιστα και μια σύντομη ιδιαίτερη συζήτηση γνωριμίας, καθώς ενδιαφέρθηκε να μάθει τις συνθήκες εργασίας αλλά και να τονίσει προς αυτούς, πόσο αξιόλογο και σημαντικό έργο επιτελούν, απέναντι σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Ο Γενικός Πρόξενος δέχθηκε το ζεστό καλωσόρισμα του Επιστημονικού Διευθυντή του Νοσοκομείου, κ.Σαμουήλ Λουίς, της Διοικητικής Διευθύντριας κ.Ειρήνης Μαυρουδή, του Προϊσταμένου Εφορείας Πρόνοιας της Ε.Κ.Κ, κ. Ανδρέα Ρούσσου καθώς και των κ.κ. Αγγέλα Χαραλαμποπούλου και Μάχα Ελ Ουακίλ.
Στη συνέχεια ο κ.Γ.Δασκαλόπουλος συναντήθηκε και συνομίλησε με τους τροφίμους του Κοινοτικού Γηροκομείου και αφού τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, στη συνέχεια τους διένειμε χρήσιμα προσωπικα δώρα…
Η γνωριμία του Έλληνα Προξένου με το προσωπικό, ολοκληρώθηκε με ευχές που ανταλλάχθηκαν εκατέρωθεν, και αφού βγήκε μαζί τους αναμνηστική φωτογραφία στην συνέχεια αποχώρησε.
Αρέσει σε %d bloggers: