Συνάντηση Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό, με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄
29/12/2017
Ποιοί γιορτάζουν σήμερα 30 Δεκεμβρίου
30/12/2017
Show all

Ξεχείλιζε από αγάπη η επίσκεψη της “Μαρίας Αιγυπτίας” στο Κοινοτικό Γηροκομείο

Oλοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επίσκεψη μελών του Δ.Σ. του σωματείου “Μαρία η Αιγυπτία”, στο Κοινοτικό Γηροκομείο εκεί όπου σε συγκινητική ατμόσφαιρα, πρόσφεραν στους τροφίμους του ζεστή παρέα, ευχές, φρούτα, γιορταστικά γλυκίσματα και, παράλληλα, έκοψαν την Βασιλόπιτα της  νέας χρονιάς!

Στην επίσκεψη αυτή συμμετείχαν από πλευράς σωματείου “Μαρίας Αιγυπτίας”, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ευαγγελία Θηραίου (Πρόεδρος),  Άννα Αυγερινού (Ταμίας), Μαίρη Μπισάρα (Σύμβουλος σωματείου), καθώς και τα δύο αδέλφια της αείμνηστης Στέλλας Κυριάζη, Σούλα και Σπύρος Συνοδινός, τους οποίους υποδέχθηκαν οι κ.κ Αγγέλα Χαραλαμποπούλου και Μάχα Αλ Ουακίλ. Την εφορεία Πρόνοιας και Οίκου ευγηρίας εκπροσώπησε το Κοινοτικό μέλος κ. Στέλιος Χαλκιάς.

Ιδιαίτερη συγκίνηση στους παρευρισκόμενους προκάλεσε το γεγονός ότι, τα γλυκίσματα που προσέφερε από την πλευρά της η κ.Ευαγγελία Θηραίου τα είχε φτιάξει η ίδια, με μεράκι και αγάπη ειδικά γι’ αυτή την επίσκεψη για να τα μοιράσει στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας!

Η σημερινή επίσκεψη των μελών του Δ.Σ. ήταν σεμνή, ζεστή και ξεχείλιζε από αγάπη, κάτι που ένιωσαν απλόχερα όλοι ανεξαιρέτως, στο Κοινοτικό Γηροκομείο, από το προσωπικό και τα στελέχη του, τους ηλικιωμένους, καθώς και τα στελέχη της “Μαρίας Αιγυπτίας”

Αρέσει σε %d bloggers: