Ποιοί γιορτάζουν σήμερα 3 Ιανουαρίου 2018
03/01/2018
Ήρθε και…το δεύτερο έλκηθρο των Προσκόπων
03/01/2018
Show all

Αλλαγές σε Ναούς και στο πρόγραμμα λειτουργιών των επόμενων ημερών

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Μόλις λάβαμε και δημοσιεύουμε Ανακοίνωση της Εποπτείας Καΐρου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, σχετική με όλες τις σημαντικές αλλαγές και το πρόγραμμα Λειτουργιών, των επομένων ημερών.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, ο Ιερός Πατριαρχικός Ναός του Αγίου Νικολάου στο Χαμζάουι, θα παραμείνει κλειστός.

Παρακαλούνται όλοι οι ευλαβείς πιστοί όπως προσέλθουν στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Σούμπρα, εκεί όπου θα τελεσθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μέμφιδος κ.κ. Νικόδημου.

Μετά το πέρας των Ακολουθιών θα συμμετάσχουμε όλοι στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ναού για το νέο έτος.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2018 μνήμη των Αγίου Αθανασίου και Κυρίλλου Πατριαρχών Αλεξανδρείας, θα τελεσθεί Όρθρος στις 09.00 το πρωί και  αμέσως μετά στις 10.00 η Θεία Λειτουργία στον Ιερό και Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαμζάουι.

Ο Ιερός και Κοινοτικός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, λόγω προγραμματισμένων εργασιών θα παραμείνει κλειστός έως και τον Αύγουστο ενεστώτος έτους.

Όλες οι λειτουργικές υποχρεώσεις του Ναού καθόλη τη διάρκεια των εργασιών, θα λαμβάνουν χώρα στον Ιερό και Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Χαμζάουι.

Η επίσημη γιορτή των Τριών Ιεραρχών θα λάβει χώρα την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Ηλιούπολη, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μέμφιδος κ.κ. Νικόδημου.

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: