Σε εργαστήριο βιαστικών και επιπόλαιων ειδήσεων εξελίσσεται, δυστυχώς, η παραπάνω Ιστοσελίδα, όπως προκύπτει, τουλάχιστον, από το περιεχόμενο της επιστολής του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου, η οποία μας γνωστοποιήθηκε αργά χθες το απόγευμα.

Χωρίς να εκτιμηθεί ο κίνδυνος που παραμονεύει να εκθέσει παράγοντες Ναυτικών Ομίλων, αγνοώντας την υφιστάμενη νομοθεσία της Αιγύπτου και τους περιορισμούς που θέτει σε ανάλογες περιπτώσεις συνεργασιών στο εξωτερικό, η εν λόγω Ιστοσελίδα βιάσθηκε να ανακοινώσει με προχειρότητα και περίεργη αφέλεια, για λόγους εντυπώσεων, προφανώς, μια καταρχήν συζήτηση παραγόντων, 5 λεπτών, ως δεδομένη συμφωνία!

Σίγουρα μια σύμπραξη των Ναυτικών Ομίλων θα είναι επωφελή και ευπρόσδεκτη από όλους, αλλά και η άγνοια σχετικών νόμων και η επιπόλαια κατασκευή (ψεύτο) ειδήσεων μόνο για εντυπωσιασμό εκθέτει ανθρώπους, παράγοντες και κάθε καλή προσπάθεια που ενδεχομένως, κυοφορείται…

Δείτε παρακάτω  αυτούσιο το κείμενο της επιστολής του Ε.Ν.Ο.Κ., για πλήρη ενημέρωσή σας.

Αγαπητέ Νίκο…

Σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία…!!

Διάβασα με αρκετή προσοχή την ανάρτηση στο ΠΥΡΑΜΙΣ, για την αρχή των συζητήσεων για αδελφοποίηση των ναυτικών ομίλων των Αιγυπτιωτών στην Αιγυπτιακή και Ελληνική Επικράτεια.

Φυσικά, και επιθυμούμε μια τέτοια εξέλιξη, αλλά μια πεντάλεπτη συζήτηση που έγινε στα Θεοφάνια στην Αθήνα, σαφώς δεν μπορεί να θεωρηθεί αρχή συζητήσεων για αδελφοποίηση όταν υπάρχουν σχετικές νομικές προεγκρίσεις που ακόμα διερευνούμε σαν Ε.Ν.Ο.Κ. και που πρέπει να γίνουν σαφές και ξεκάθαρες με το αρμόδιο υπουργείο στην Αίγυπτο.

Ατυχώς  λοιπόν δίνεται με την ανάρτηση σας η εντύπωση «συζητήσεων» σε μια απλή πεντάλεπτη εξέταση «προθέσεων» ! Παράλληλα, όπως και το συζητήσαμε, θα παρακαλούσα να δημοσιεύονται πληροφορίες για τον Ε.Ν.Ο.Κ. μόνο που προέρχονται επίσημα από τον Γραμματέα του Δ.Σ. και αφού έχουν εγκριθεί προς δημοσιοποίηση. Έτσι ώστε να μην δημιουργείται σύγχυση εντός και εκτός του οργανισμού μας.

Πολύ ευχαρίστως να συνεργαστούμε μαζί αλλά πάντα μέσω του Γραμματέα του Ε.Ν.Ο.Κ. που έχει πάντα τα επικυρωμένα θέματα προς δημοσιοποίηση.

Θα παρακαλούσα επίσης επί του θέματος να δημοσιεύσετε στο ΠΥΡΑΜΙΣ την παραπάνω διευκρίνηση για εξέταση προθέσεων και όχι για αρχή συζητήσεων…

ΥΓ. Ενημερωτικά το ίδιο ισχύει και για το Νέο Φως Καΐρου και για όποιον φορέα επιθυμεί να ανακοινώσει νέα του Ε.Ν.Ο.Κ.

Φιλικότατα

Γ. Χαγιάτ

Πρόεδρος του Ε.Ν.Ο.Κ.

Αρέσει σε %d bloggers: