Λάβαμε και δημοσιεύουμε ενημερωτικό και φωτογραφικό υλικό από δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο  Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων κατά τη διάρκεια των εορτών.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2017, δόθηκε στο εντευκτήριο του Συνδέσμου μας, η καθιερωμένη ετήσια συναυλία της χορωδίας μας, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο μαέστρος Γιάννης Λαζαρίδης διάλεξε τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο και η χορωδία τα ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο.

 

 

Στις 24 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων αποδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά ότι ο Σύνδεσμος μας δεν είναι μόνο ενεργός αλλά και το εντευκτήριο του ασφυκτικά γεμάτο στις περισσότερες εκδηλώσεις.

Την Παραμονή Χριστουγέννων υπό τους ήχους του συνθεσάιζερ και με τις μαγευτικές φωνές του φίλου μας GARO και της ΒΑΛΕΝΤΙΝΗΣ απολαύσαμε  τραγούδια ελληνικά, ευρωπαϊκά αλλά και τα αγαπημένα μας αιγυπτιακά. Τα μεσάνυχτα όλοι μαζί τραγουδήσαμε τα παραδοσιακά  Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Στην συνέχεια απολαύσαμε την εξαιρετική Ιωάννα στο «χορό της κοιλιάς». Το υπέροχο φαγητό από τον Ρέντα και το επιτελείο του συνέβαλε να περάσουμε ακόμα πιο όμορφα τη γιορτινή βραδιά.

Η επιτυχία της βραδιάς οφείλεται στην αφιλόκερδη προσφορά της Επιτροπής Εκδηλώσεων που εργάστηκε για την πραγματοποίηση του Ρεβεγιόν.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά !

Αρέσει σε %d bloggers: