Ένα πλούσιο 15νθήμερο εκδηλώσεων πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων, αρχής γενομένης τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, με το μουσικό αφιέρωμα στον Μπάμπη Τρεχαντζάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ακούσθηκαν τραγούδια του, από τη χορωδία του Σ.Α.Ε. με τη μουσική καθοδήγηση του μαέστρου Γιάννη Λαζαρίδη και το συγκρότημά του, ενώ προβλήθηκε και οπτικοποιημένο υλικό-ντοκουμέντο, από τη ζωή και την προσφορά του αείμνηστου Μπάμπη Τρεχαντζάκη.
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, ο Σύνδεσμος παρέδωσε τη σκυτάλη στην ψυχαγωγία των μικρών παιδιών και στην Επιτροπή Νέας Γενιάς και Ενημέρωσης που διοργάνωσε για πρώτη φορά το φετινό Αποκριάτικο πάρτυ στο εντευκτήριο του Συνδέσμου.
Για ώρες, στην αίθουσα επικράτησε το αδιαχώρητο, από μικρές και χαριτωμένες πριγκίπισσες, κοκκινοσκουφίτσες, αλλά και λιλιπούτειους γιατρούς, καουμπόυδες, Μπάτμαν και άλλους αγαπημένους ήρωες κινούμενων σχεδίων, παιχνίδια και πειράγματα που ενθουσίασαν γονείς και παππούδες!
Τέλος, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στον ίδιο χώρο και με τη φροντίδα της Επιτροπής Νέας Γενιάς, ακολούθησε το πάρτυ-μασκέ της νεολαίας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, με μουσική, φαγητό και τις απαραίτητες μεταμφιέσεις, προκαλώντας κέφι και σπαρταριστές στιγμές στις νεανικές παρέες, που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες.
Αρέσει σε %d bloggers: