Ακόμα συζητιέται στην Παροικία το κέφι που επικρατούσε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη Στέγη Ηλιουπόλεως, στο γλέντι που ακολούθησε μετά την κοπή της βασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και των Παροικιακών Σωματείων.

 

 

 

Δύο σοβαροί λόγοι ώστε να εξελιχθεί η βραδιά αυτή σε ένα αξέχαστο γλέντι  ήταν αφενός η ενωτική ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε παντού, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά η Ε.Κ.Κ. και τα Σωματεία έκοβαν μαζί τις παραδοσιακές βασιλόπιτές τους και, αφετέρου, επειδή η μουσική και τα τραγούδια που πλημμύρισαν την αίθουσα τα είχε αναλάβει ορχήστρα που είχε έρθει ειδικά για αυτόν το σκοπό από την Ελλάδα!
Εκτός από την αυθεντική Ελληνική μουσική, σχολιάστηκαν τα πλούσια και ποικίλα πιάτα που είχε ετοιμάσει αφιερωμένα σε αυτή τη βραδιά, η Στέγη Ηλιουπόλεως.

 

 

 

Στην όμορφα στολισμένη αίθουσα του εστιατορίου, εκτός από το κέφι των παροίκων, έκπληξη αποτέλεσε μία προσωπική και ανθρώπινη στιγμή του Αντιπροέδρου της Ε.Κ.Κ. κ.Μιχάλη Γκρουνστέιν, ο οποίος επιφύλαξε τούρτα και ευχές για τα γενέθλια της μητέρας του κυρίας Τίτα.
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αφήνουμε τα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό να σας δείξουν μοναδικές στιγμές από το γλέντι αυτό, αλλά και τους “πρωταγωνιστές” της βραδιάς αυτής…
Δείτε μία από τις σπάνιες φορές που κρατούν μικρόφωνο και τραγουδούν μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Κ καθώς, ο πατήρ Γιώργος και ο Αλεξανδρινός κ. Γρηγόρης Σαατζόγλου.
Την ορχήστρα αποτελούσαν ο Χρήστος Δοδοντσίδης στο μπουζούκι, ο Γιάννης Γεωργίου στο αρμόνιο και στο τραγούδι ο Γιάννης Κούντριας.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: