Ένα νέο σπουδαίο αθλητικό γεγονός ήρθε για να καθιερωθεί στο επίσημο Hμερολόγιο των τοπικών πρωταθλημάτων του Καΐρου.

Ο Π.Α.Ο.Κ. διοργανώνει το 1ο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα “Στέλλας Κυριάζη” στη μνήμη της Μητέρας και μεγάλης ευεργέτιδας που πρόσφερε τόσα πολλά μέσα από την καρδιά της, για τα παιδιά της παροικίας μας. Επιδίωξη του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Κ. είναι το πρωτάθλημα Στέλλας Κυριάζη  να καταστεί ετήσιο ορόσημο γεγονός που θα το προσμένουν μικροί και μεγάλοι.

Το πρωτάθλημα δεν είναι απλά ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, με βάση το συνολικό αριθμό των ξένων ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή, αλλά ένας συνδυασμός επιμέρους 5 πρωταθλημάτων και ομάδων βάσει ηλικιακών κριτηρίων, που διεξάγονται ταυτόχρονα.

Από την πρώτη αγωνιστική η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη ξεπερνώντας τις προβλέψεις ακόμα και των πιο αισιόδοξων προσδοκιών δημιουργώντας μια φανταστική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, μια πραγματική αληθινή αθλητική γιορτή, σε κλίμα το οποίο ενθαρρύνει όλα τα παιδιά να υπερβάλουν εαυτούς και να ξεδιπλώσουν το έμφυτο και πηγαίο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. συμμετέχει στο πρωτάθλημα και στις πέντε ηλικιακές κατηγορίες και τα αποτελέσματά έχουν ως εξής:

1) Η ομάδα του 1999-2000, προκρίθηκε στα ημιτελικά ως πρώτη στο όμιλό της, έχοντας πετύχει το απόλυτο στην συγκομιδή βαθμών 9 με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

2) Η ομάδα του 2001-2002, με τις δυο νίκες που πέτυχε σε ισάριθμους αγώνες που έδωσε εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά με τον τρίτο αγώνα που θα δώσει να αποτελεί τυπική διαδικασία.

3) Η ομάδα του 2003-2004, έχοντας πετύχει μια μόνο νίκη στους τρεις αγώνες που έχει δώσει και με συγκομιδή 3 βαθμών η πρόκρισή της στα ημιτελικά θα εξαρτηθεί από συνδυασμό αποτελεσμάτων μεταξύ των υπολοίπων ομάδων και με μια δική της νίκη στον τελευταίο αγώνα που έχει να δώσει.

4) Η ομάδα του 2006-2007, σε έναν όμιλο-φωτιά και έχοντας πετύχει σε τρεις αγώνες δυο νίκες και μια ισοπαλία αναμένει τον τελευταίο αγώνα, όπου με νίκη προκρίνεται και αυτή,  ως πρώτη του ομίλου.

5) Η ομάδα του 2010-2011, οι ‘φρεσκομυημένοι” παίκτες στα μυστικά της στρογγυλής θεάς, παρόλο που κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια και έχοντας αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα και  την υποστήριξη από όλους τους θεατές δεν κατάφεραν να συνδυάσουν την καλή τους απόδοση με θετικό αποτέλεσμα.

Η αγωνιστικότητα και ο ζήλος που επιδεικνύουν εντός του γηπέδου οι μικροί μας ποδοσφαιριστές μας δίνουν, ωστόσο, την βεβαιότητα πως αυτή η ομάδα θα έχει πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά της και σίγουρα σύντομα θα πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

Ευχόμαστε η συνέχεια του πρωταθλήματος να φέρει ακόμα περισσότερες νίκες και επιτυχίες για όλες τις ομάδες του Π.Α.Ο.Κ. και προσδοκούμε σε μεγαλύτερη παρουσία των παροίκων, που θα έρθουν για να εμψυχώσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των μικρών ποδοσφαιριστών της παροικίας μας.

Σημειώστε ότι όλοι οι αγώνες διεξάγονται στο γήπεδο της Ηλιούπολης, από Πέμπτη έως και Κυριακή, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.
 

 

Αρέσει σε %d bloggers: