Τα ψευδώνυμα των Ελλήνων ηθοποιών
17/03/2018
Επίσκεψη Χιακής Αδελφότητας στο Κοινοτικό Γηροκομείο Καΐρου
17/03/2018
Show all

Ευχές και προσφορά στους βοηθούμενους της Παροικίας από τη «Μαρία Αιγυπτία» και την οικογένεια Στέλλας Κυριάζη

Πλημμύρισε από ανθρωπιά και αλληλεγγύη χθες ο χώρος των γραφείων του Σωματείου Μαρία η Αιγυπτία, στη Στέγη Ηλιουπόλεως, καθώς πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ετήσια διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας στην Παροικία Καΐρου, στους οποίους συνέδραμε και η οικογένεια της αείμνηστης Στέλλας Κυριάζη.
Από νωρίς, τα μέλη του Σωματείου είχαν προνοήσει ώστε οι προσερχόμενοι βοηθούμενοι να λάβουν ένα κατάλληλο πρωινό και σταδιακά να έρχεται η σειρά του καθ ενός, ώστε να παραλάβει ότι του αναλογούσε… Το πρωινό ήταν προσφορά της κ. Μπισάρα στη μνήμη των γονέων της και τα υπόλοιπα κεράσματα των αδελφών Κυριάζη.
Αθέατος και αθόρυβος υποστηρικτής αλλά και συνδρομητής της παροχής των προσφερόμενων ειδών ο σύζυγος της Στέλλας κ. Κυριάκος Κυριάζης, που συνεχίζει το σημαντικό όσο και συγκινητικό αυτό έργο της αείμνηστης Μητέρας της Παροικίας.
Στην ετήσια, πρωινή αξιέπαινη αυτή εκδήλωση ανθρωπιάς της παροχής των δεμάτων προς τους βοηθούμενος αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν παρόντες και αρκετά από τα μέλη της οικογένειάς της, όπως η κόρη της Στέλλας κ. Σεσίλ Κυριάζη, ο θείος της Σπύρος και η θεία της Σούλα που εξυπηρετούσαν καρτερικά και υπομονετικά ότι χρειάζονταν.


Άοκνες προσπάθειες να κυλήσουν όλα ομαλά, και για να χαρίσουν ένα χαμόγελο στους βοηθούμενους της Παροικίας Καίρου, συνέβαλαν σημαντικά με την προσφορά τους και έκαναν αθόρυβα το κοινωφελές έργο τους από τη δική τους πλευρά, όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Σωματείου της Μαρίας Αιγυπτίας, όπως η Πρόεδρος κ. Ευαγγελία Θηρέου, η κ. Άννα Λουίζου Γραμματέας, η κ. Άννα Αυγερινού Ταμίας, η κ. Μαρία Μπισάρα και η κ.Νίτσα Καζαμία μέλη του Σωματείου.
Στο τέλος, όλοι ήταν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, δικαιολογημένα λοιπόν διέκρινες φωτισμένα πρόσωπα, γιατί άλλη μια ανθρώπινη πρωτοβουλία της «Μαρίας Αιγυπτίας», είχε πετύχει το σκοπό της…

Αρέσει σε %d bloggers: