Έργα Αιγυπτιωτών στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
26/06/2018
Η συναυλία χορωδίας ΣΑΕ σήμανε το τέλος της χειμερινής περιόδου
27/06/2018
Show all

Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου και Σύλλογος Αμπετείου Σχολής μαζί στο πάρτυ του ΕΝΟΑ

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου μαζί με τον Σύλλογο Αμπετείου Σχολής διοργάνωσαν ένα κεφάτο Beach Party στο Yacht Club του ΕΝΟΑ.

Παρά τις προγνώσεις της ΕΜΥ για καταιγίδες, η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνει η χοροεσπερίδα στον στεγασμένο χώρο του Yacht Club, που παραχωρήθηκε από τον ΕΝΟΑ τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Μουρατίδη με την Χρυσώ Σταματοπούλου και τον Λευτέρη Παπαϊωάννου προσέφερε μια κεφάτη βραδιά και ανέβασε όλους τους παρευρισκόμενους στην πίστα, όπου και χόρευαν μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα.

Δεν έλειψε φυσικά και η υπέροχη Σοράγια που μας μετέφερε σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα ανατολής με τον καταπληκτικό χορό της.

Νόστιμες σαλάτες, μεζέδες και φαγητά από την γνωστή αραβική κουζίνα του Ρέντα συμπλήρωσαν την όμορφη αυτή και χαρούμενη βραδιά.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Κώστας Μιχαηλίδης με τη σύζυγό του, ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΕ κ. Χρήστος Χριστοφίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αβερωφείου με τη σύζυγό του, ο κ. Χρήστος Λεωνίδης με τη σύζυγό του, ο κ. Ντένης Λεωνίδης με τη σύζυγό του, ο κ. Λάμπρος Μπενοβίας, ο κ. Μιχάλης Κωβαίος, ο κ. Λάκης Πεζάς και πολλοί άλλοι εκλεκτοί φίλοι και μέλη των αιγυπτιώτικων συλλόγων.

Καλό καλοκαίρι σε όλους σας !

 

Αρέσει σε %d bloggers: