Μήνυμα Υφυπουργού Εξωτερικών κ.Τέρενς Κουίκ στον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό
27/10/2017
Γυρίζοντας το ρολόι του χρόνου πίσω, στις 28 Οκτωβρίου του 1953…
28/10/2017
Show all

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βάσιμες ελπίδες από 1η Ιανουαρίου 2018, η ένταξη του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου στον ΕΟΠΥΥ !

Την εκτίμησή του ότι έως την 1η Ιανουαρίου του 2018 το Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου θα έχει ενταχθεί πλήρως  στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας  (ΕΟΠΥΥ) εξέφρασε ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Σωτήρης Μπερσίμης κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον προϊστάμενο της εφορείας του Νοσοκομείου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, κ. Αντώνη Ιορδανίδη, προ ολίγων ημερών στην Αθήνα.

Η συνάντηση των δύο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του http://ekkairo.org/ εξελίχθηκε σε κλίμα κατανόησης όπου καταγράφηκαν οι τελευταίες ελλείψεις  όσον αφορά την ταυτόχρονη ηλεκτρονική ενημέρωση – σύνδεση  των Νοσοκομείου και του ΕΟΠΥΥ .

Για το σκοπό αυτό την ερχόμενη Τρίτη σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Ιορδανίδης  θα μεταβεί  στις υπηρεσίες του Νοσοκομείου προκειμένου να καταγράψει επακριβώς το βαθμό ετοιμότητας της μηχανογράφησης και μηχανοργάνωσης  του Ιδρύματος,  ώστε το συντομότερο δυνατό να καλυφθούν οι ελλείψεις που απαιτεί ο ΕΟΠΥΥ.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε μια σημαντική συμφωνία, που ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της ίδιας συνάντησης , από την οποία προκύπτει ότι ο ΕΟΠΥΥ θα παρέχει πλέον τα απαιτούμενα αντικαρκινικά φάρμακα σε όσους διαμένουν μόνιμα και λαμβάνουν τις συντάξεις τους στην Αίγυπτο.

Αρέσει σε %d bloggers: