Μια ξεχωριστή βραδιά στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων…
30/11/2017
Ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών στο Μουσείο της Φ.Α.Α.Θ.
30/11/2017
Show all

Ευλογίες του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, στην ποδοσφαιρική ομάδα του Π.Α.Ο.Κ.!

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αποστολής της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’ στα πλαίσια διήμερης εκδρομής στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνονται τρείς φιλικοί αγώνες προετοιμασίας τριών διαφορετικών ηλικιών, με αντίστοιχες της γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας της Σμούχα, αύριο, στο ομώνυμο στάδιο.

O Πατριάρχης, σύμφωνα με πληροφορίες του ekkairo.org δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος από την επίσκεψη αυτή και ιδιαίτερα από την ύπαρξη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. που όπως ομολόγησε, δεν γνώριζε καν την ύπαρξη της.
Ευχήθηκε δε καλή επιτυχία στο έργο της ομάδας αλλά και επιτυχή αποτελέσματα στις αυριανές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, καθώς και τα “χρόνια πολλά” σε όσους στην ίδια αποστολή, γιορτάζουν σήμερα, του Αγίου Ανδρέα…
  
Επικεφαλής της αποστολής, που αναχώρησε σήμερα το πρωί από το Κάιρο, είναι ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. Ανδρέας Ρούσσος, ο αντιπρόεδρος της Στέλιος Χαλκιάς και το μέλος Μιχάλης Γκρουνστέιν, ενώ σε αυτήν περιλαμβάνονται ακόμα 24 ποδοσφαιριστές, και οι προπονητές-αρχηγοί Χάλιντ και Ατέια.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι, οι αυριανοί αγώνες προετοιμασίας του Π.Α.Ο.Κ. που θα διεξαχθούν με αυτές τις αντίστοιχες της Σμούχα, είναι για ποδοσφαιρικές ομάδες παιδιών, ηλικιών έως 8 ετών, η δεύτερη για παιδιά μικρότερα των 12 και η τρίτη, για παιδιά μικρότερα των 18 ετών.
   Άντε και με τη Νίκη παιδιά!!!
Αρέσει σε %d bloggers: