thumbnail of 1201
Νέο Φως 01.12.2017
01/12/2017
Ποιές ομάδες θα βρει στο δρόμο της, η Eθνική Αιγύπτου στο Μουντιάλ της Ρωσίας
01/12/2017
Show all

“Καταιγίδα” Π.Α.Ο.Κ. “έπληξε” σήμερα το πρωί, την Αλεξάνδρεια!

Σαν…καταιγίδες που σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμα τους, ήταν οι τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες του Π.Α.Ο.Κ. που αγωνίσθηκαν και νίκησαν,
σήμερα το πρωί, θριαμβεύοντας με συνολικό σκορ 9 – 2 τις αντίστοιχες ομάδες της Σμούχα, στην Αλεξάνδρεια!

Συγκεκριμένα, η πρώτη… καταιγίδα που εμφανίσθηκε στο γήπεδο ήταν η ποδοσφαιρική ομάδα με ημερομηνια γέννησης 2007- 08, η οποία κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και μετέτρεψε τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας της, απέναντι σε αυτήν της Σμούχα, σε παράσταση για εναν ρόλο, επικρατώντας, τελικά, με σκορ 3 -1.

Το δεύτερο κύμα της καταιγίδας που εμφανίσθηκε στον ορίζοντα της Αλεξάνδρειας και στο γηπεδο της Σμούχα, ήταν όταν η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. με ημερομηνία γέννησης τα ετη 2004 – 06, βρέθηκε απέναντι από τη συνομίλική της, τοπική ομάδα, και άρχισε να καταγράφει σκορ και…θέαμα, νικώντας μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, με σκορ 3-0.

Και στο τρίτο παιχνίδι,όμως, η “καταιγίδα” Π.Α.Ο.Κ. δεν κώπασε, αφού η ποδοσφαιρική ομάδα του, με παιδιά γεννημένα το 2001, απλώς έκανε το καθήκον της, επικρατώντας μετά από θαυμάσια εμφάνιση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, τη συνομίληκή της ομάδα της Σμούχα, με σκορ 3-1.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα,η αποστολή του Π.Α.Ο.Κ. αναμένεται να επιστρέψει αργά το απόγευμα σήμερα στο Κάιρο, κάνοντας πριν την αναχώρηση της στάση στον Ι.Ν του Αγίου Σάββα στην Αλεξάνδρεια και έχοντας στις αποσκευές της νωπές ακόμα τις ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Θεόφωρου Β’, αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις από την υποδοχή στην ” ‘Ενωση ” όπου χθες βράδυ η αποστολή δείπνησε.

Αρέσει σε %d bloggers: