Eπειδή διαπιστώνουμε το τελευταίο διάστημα την ανεξήγητη αγωνία μιας Ιστοσελίδας αλλά και κάποιων που βρίσκονται πίσω από αυτήν, να εξασφαλίσουν με το “έτσι θέλω” κάποια δημοσιογραφική επιτυχία, παραμορφώνοντας συνειδητά την πραγματικότητα και, επιπλέον, να εμπλέκουν στις εμμονές τους ακόμα και την Ιστοσελίδα της Ε.Κ.Κ. το ekkairo.org, θεωρούμε υποχρέωση μας, να σημειώσουμε τα παρακάτω.

Πρώτον, δημοσιεύσαμε και επαναλαμβάνουμε και σήμερα ότι, μια τέτοια τυχόν αδελφοποίηση βεβαίως είναι ευπρόσδεκτη από όλους, όταν και όποτε πραγματοποιηθεί, επειδή ακριβώς μια τέτοια αδελφοποίηση ΣΗΜΕΡΑ δεν υφίσταται!

Δεύτερον, όσες επιστολές και αν επικαλεσθεί μέσα στην αγωνία της η εν λόγω Ιστοσελίδα, ένα είναι σίγουρο ότι ΠΡΩΤΑ και πάνω από όλα, μια τέτοια αδελφοποίηση είναι εφικτή μόνο μετά την έγκριση των εποπτικών Αιγυπτιακών αρχών σύμφωνα με τον νέο νόμο 71/2017, διαδικασία που ΘΑ ξεκινήσει το Δ.Σ του Ε.Ν.Ο.Κ., όπως επανειλημμένα τονίζει ο πλέον έμπειρος  Πρόεδρος του Ε.Ν.Ο.Κ. αλλά μάταια …

Αν,  λέμε αν υποθετικά, δεν εγκριθεί  – που απευχόμενα και πιστεύουμε πως δεν θα υπάρξει θέμα – τότε, δυστυχώς, το μόνο θα απομείνει θα είναι η καλή πρόθεση και διάθεση των εμπλεκομένων, άρα δεν θα ισχύει ΤΙΠΟΤΑ περί αδελφοποίησης!

Αυτό δηλαδή που σχολιάσαμε και εμείς από την πρώτη στιγμή, δηλαδή, την ανεξήγητη προχειρότητα να ανακοινωθεί πρόωρα και επιπόλαια να εμφανισθεί ως δεδομένο κάτι που ΔΕΝ υφίσταται, παρά μόνο ως πεντάλεπτη συζήτηση και αλληλογραφία καλών διαθέσεων, κάποιων παραγόντων Ναυτικών Ομίλων…

Συνεπώς το ερώτημα που γεννάται είναι, ποιός έπρεπε να είναι ο ενδεδειγμένος τίτλος του αρχικού δημοσιεύματος της εν λόγω Ιστοσελίδας, ότι: “Ξεκίνησαν διερευνητικές συζητήσεις για αδελφοποίηση των Ναυτικών Ομίλων”

Όχι όμως, ότι αδελφοποιούνται  αυτοί οι Όμιλο κι αυτό μάλιστα να θεωρείται ως δεδομένο.

Υ.Γ. Επειδή δεν θα ασχοληθούμε άλλη φορά με εμμονές, μια συμβουλή προς την εν λόγω Ιστοσελίδα… Μη διακατέχεστε από αγωνία, υπάρχουν πολλές και αξιόλογες ειδήσεις γύρω σας … να τις αναδείξετε πρώτοι.

Έτσι, για να σας φύγει, επιτέλους, και ο καημός της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

Αρέσει σε %d bloggers: