Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα γυρίσματα της συνέντευξης του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστου Καβαλή, στον Ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό “Epsilon” στα πλαίσια αφιερώματος του καναλιού στον Ελληνισμό της Αιγύπτου και ειδικότερα αυτόν του Καΐρου…

Το ekkairo.org ήταν βεβαίως εκεί, στην προετοιμασία της βιντεοσκοπημένης συνέντευξης του κ. Καβαλή, η οποία σημειωτέον δόθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ε.Κ.Κ. και κατέγραψε μοναδικές φωτογραφικές στιγμές και παραλειπόμενα.

Λεπτομέρειες θα μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε στο “Νέο Φως” που κυκλοφορεί στις 22 Ιανουαρίου 2018, ωστόσο, αξίζει να σας προετοιμάσουμε σήμερα, ως ορεκτικό, ότι το κλίμα της εν λόγω συνέντευξης από το 4μελές συνεργείο του καναλιού ήταν εξαιρετικό και το μόνο απρόοπτο που έβαζε εμπόδια στα γυρίσματά της ήταν τα,… κορναρίσματα των οδηγών από τον δρόμο.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού βρίσκεται αυτήν την ώρα στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαμζάουι για να λάβει συνέντευξη από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’ και αμέσως μετά, θα ανηφορίσει στην Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως, όπου θα καταγράψει και θα λάβει συνεντεύξεις από τους Παροίκους.

Πάρτε ένα μικρό δείγμα, λοιπόν, σήμερα και περισσότερα στο “Νέο Φως” !

 

Αρέσει σε %d bloggers: