Μας εκμυστηρεύθηκε ότι διάβασε λίγες ώρες κι αυτές μια ημέρα πριν από τον Διαγωνισμό, αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες του αγάπες, σκέφτεται σπουδές με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό και ασχολείται με τα σπορ, την ιππασία αλλά και τους παραδοσιακούς χορούς!

Ο λόγος για τον Γιάννη Κουκκίδη, τον Αιγυπτιώτη μαθητή της  Γ΄ Λυκείου, της Αμπετείου Σχολής Καΐρου, που προκρίθηκε μαζί με άλλους 5 μαθητές, από τα ομογενειακά σχολεία σε όλο τον κόσμο, στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Επιδιώξαμε και συναντήσαμε τον Γιάννη μαζί με τον πατέρα του, οι οποίοι  μίλησαν αποκλειστικά στο «Νέο Φως» σε μία συνέντευξη-έκπληξη την οποία θα διαβάσετε στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

Επίσης, ανάμεσα στα άλλα, θα μάθετε ακόμα για όλες τις λεπτομέρειες , ποιοί άναψαν το «φυτίλι» της συμμετοχής του αλλά και τους όρους του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, για να κατανοήσετε το μέγεθος της διάκρισης του Γιάννη…

Συγχαρητήρια από όλους εμάς, το ekkairo.org & το Νέο Φως και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης, δείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.hms.gr/?q=competitions/home

http://www.hms.gr/?q=node/1291

Στην φωτογραφία βλέπετε, τον μαθητή Γιάννη Κουκκίδη στη μέση, δεξιά τον πατέρα του κ. Μιχάλη Κουκκίδη και αριστερά τον καθηγητή Μαθηματικών της Αμπετείου Σχολής, κ. Αλεξάνδρο Μπάση

 

Αρέσει σε %d bloggers: