Ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων με προχθεσινή ανακοίνωση του, μας καλεί να βρούμε τις καταχωνιασμένες ή να προμηθευθούμε καινούργιες αποκριάτικες στολές, χρώματα και μάσκες και να ετοιμαστούμε για μία ξέφρενη αποκριάτικη γιορτή, σε λίγες ημέρες.

Διαβάζουμε, λοιπόν, συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αυτή του Σ.Α.Ε. ότι, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο των κεντρικών γραφείων του Συνδέσμου (διεύθυνση 3ης Σεπτεμβρίου αρ.56) ειδική Αποκριάτικη Βραδιά με μουσική, κέφι και τρελό χορό μέχρι το πρωί!

Και, παράλληλα, κάνει γνωστό ότι για όσους ενδιαφέρονται να βρεθούν στη δίνη αυτού του Αποκριάτικου κεφιού να σπεύδουν να εξασφαλίσουν έγκαιρα την πρόσκλησή τους, από την Γραμματεία και μάλιστα μας γνωστοποιεί έναν αριθμό τηλεφώνου (210-8228.150), ο οποίος μπορεί να σας φανεί χρήσιμος για πληροφορίες και κρατήσεις.

Και για να μην παραπονεθούν τα μικρά παιδιά, ο Σ.Α.Ε. έχει προνοήσει (και σοφά) ώστε την αμέσως επόμενη ημέρα, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στις 5:30 το απόγευμα, να διοργανώσει ανάλογο Αποκριάτικο γλέντι για αυτά, με παράσταση κλόουν, κοτιγιόν αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Άρα φροντίστε και κάνετε έγκαιρα τον (διπλό) προγραμματισμό σας, εμείς σας δώσαμε στοιχεία και με ποιούς τρόπους θα κινηθείτε κι αυτό που μένει να σας ευχηθούμε από σήμερα, είναι… καλό ξέφρενο Αποκριάτικο γλέντι.

Αρέσει σε %d bloggers: