Διπλή αγκαλιά αγάπης «στόλισε» σήμερα το μεσημέρι, την ψυχή  των συνανθρώπων μας που ζουν στο Κοινοτικό Γηροκομείο Καΐρου, καθώς τους επισκέφθηκαν ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ.κ. Νικόδημος για το καθιερωμένο ευχέλαιο της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. του  Σωματείου Μαρία Αιγυπτία, που βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να τους προσφέρουν λίγη ευχάριστη συντροφιά και συζήτηση, πασχαλινές λιχουδιές, δροσερούς χυμούς καθώς και νηστίσιμα σπιτικά γλυκίσματα.

Η κάμερα του ekkairo.org ήταν στο Κοινοτικό Γηροκομείο και  την Ακολουθία  του Ιερού Ευχελαίου της Μεγάλης Τετάρτης, λεπτό προς λεπτό, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κ.κ. Νικόδημος  και στον οποίο συνέδραμαν,  οι πατέρες Ιωακείμ και Γεώργιος, ο Κοινοτικός Πρωτοψάλτης κ. Γιάννης Κούντριας, και  παραβρέθηκαν, βεβαίως, τα μέλη του Δ.Σ. της Μαρίας Αιγυπτίας.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος του σωματείου κ. Ευαγγελία (Λίτσα) Θηραίου, η ταμίας κ. Άννα Αυγερινού, και οι σύμβουλοι του Σωματείου και μέλη του Δ.Σ, όπως η κ. Σούλα Συνοδινού, η κ. Νίτσα Καζαμία, η  κ. Κουρεμέτη Κατερίνα, καθώς και ο Προϊστάμενος  Εφορείας  Πρόνοιας και Οίκου Ευγηρίας κ. Ανδρέας Ρούσσος , ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος κ. Ανδρέας Γιόσρυ, ο Κοινοτικός Επίτροπος και Μέλος της Εφορείας κ. Στέλιος Χαλκιάς όπως και η υπεύθυνη του Γηροκομείου κ. Άγγελα Χαραλαμποπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Αρέσει σε %d bloggers: