Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επίσκεψη του Έλληνα Υφυπουργού Εξωτερικών κ.Τερενς Κουικ, της Αιγυπτίας Υπουργού Διασποράς και Μεταναστευτικών Υποθέσων κ.Ναμπίλα Μάκραμ και του Προεδρικού Επιτρόπου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Φώτη Φωτίου, στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Από εκεί, δήλωσαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους που βρίσκονται στην Ελλάδα αναδεικνύοντας τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας που συνδέουν τις χώρες τους, σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως  είναι αυτή της Αν.Μεσογείου.
Οι κ.κ.Κουίκ-Μάκραμ και Φωτίου, αναμένεται να επισκεφθούν σε λίγη ώρα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  κ.Προκόπη Παυλόπουλο. τον οποίοκ και θα ενημερώσουν για την πορεία της  προετοιμασίας των εκδηλώσεων του Προγράμματος “Νόστος-Η Επιστροφή” η πανηγυρική έναρξη του οποίου, ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί, παρουσία του ιδίου αλλά και του Αιγύπτιου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι και του Κύπριου ομολόγού του κ.Νίκου Αναστασιάδη, στην Αλεξάνδρεια στις 30 Απριλίου 2018.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά το τέλος της επίσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο, οι κ.κ.Κουίκ-Μακράμ και Φωτίου αναμένεται να ενημερώσουν για τις λεπτομέρεις της προτοιμασίας του Προγράμματος “Νοστος” και τους εκπρόσωπους των Μέσων Ενημέρωσης.
Αρέσει σε %d bloggers: