Για μια ολόκληρη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 16/4  έως και το Σάββατο 21/4 θα βρίσκονται στο Κάιρο και στην Αχιλλοπούλειο Σχολή ο Ηλίας Πίτσικας  και η ομάδα Τέχνης “Πάροδος” προκειμένου να οργανώσουν ποικίλες εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου.
Αυτές οι εκδηλώσεις, σκοπό έχουν να ενθαρρύνουν τη δημιουργική έκφραση και ψυχαγωγία των μαθητών μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι, το χορό, το θέατρο και την οπτικοακουστική δημιουργία.
Ακόμα, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην έννοια της φιλαναγνωσίας, όπου θα αποδοθούν αφηγηματικά
και θεατρικά, οι παρακάτω τίτλοι παραμυθιών: α) ¨Φαρφανέλα¨ της Ελένης Βλάχου και του Κωνσταντίνου Δαλαμάγκα β) “Καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι…” της Αργυρώς Πιπίνη, και γ) κείμενα μαθητών της ΣΤ’ Τάξης του Δ.Σ. Ζαχάρως Ηλείας, με τίτλο “Ο Ρούλης” που θα αποδοθούν θεατρικά και αφηγηματικά.
Το πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο ¨Ημέρες χαράς και δημιουργίας με τους μαθητές της Αχιλλοπολείου Σχολής του Καίρου” θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 με την παρουσίαση, στις 12 μ.μ. τελικού σκηνικού δρώμενου με προσκεκλημένους τους γονείς των μαθητών, που θα παρακολουθήσουν μια ανοικτή σκηνική δράση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Αρέσει σε %d bloggers: