Ταξίδι αστραπή Πάνου Καμμένου στο Κάιρο με τον ομόλογό του Σέντκι Σόμπχυ
20/04/2018
Ο Τσώρτσιλ στην Αίγυπτο του πολέμου
22/04/2018
Show all

Επίσημη αργία η 25η Απριλίου, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ανακοίνωσε η Κυβέρνηση

Η Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 είναι επίσημη αργία τόσο για το δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, ανακοίνωσε,  ο αρμόδιος Υπουργός Εργασίας και Ανθρώπινου δυναμικού κ. Μωχάμεντ Σαφαάν, μια επίσημη Κυβερνητική απόφαση η οποία εντάσσεται στα πλαίσια εορτασμού της Εθνικής επετείου της Ημέρας Απελευθέρωσης του Σινά.

Ο κ. Σαφαάν, κατά τη διάρκεια διευκρινιστικών δηλώσεων του, χθες Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, ανέφερε ότι ιδιωτικές  επιχειρήσεις μπορούν, ωστόσο, να απασχολήσουν εργαζόμενούς τους, με την υποχρέωση, όμως, να τους καταβάλλουν το ποσό του μισθού τους που ορίζει ο Νόμος, σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις.

Το αρμόδιο Υπουργείο μάλιστα έχει, ήδη, ενημερώσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να ελέγξουν την πιστή εφαρμογή του σχετικού Νόμου, σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, τόνισε ο αρμόδιος Υπουργός.

Η Ημέρα Απελευθέρωσης του Σινά, γιορτάζεται στην Αίγυπτο στις 25 Απριλίου κάθε έτος, ως επέτειο που σηματοδότησε την αποχώρηση των Ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων από την χερσόνησο του Σινά το 1982, μετά από  τις ειρηνευτικές συμφωνίες του Κάμπ  Ντέιβιντ του 1979, που ακολούθησαν τη νίκη της Αιγύπτου στον πόλεμο του 1973 κατά του Ισραήλ.

Αρέσει σε %d bloggers: