Πρόεδρος Ε.Κ.Κ. κ. Χρήστος Καβαλής: Νιώθω ευτυχισμένος, από την εμπιστοσύνη της Παροικίας
29/04/2018
thumbnail of 0430 web
Νέο Φως 30.04.2018
30/04/2018
Show all

Οι πρώτες αφίξεις στην τελετή υποδοχής, στα πλαίσια της έναρξης του “Νόστος”

Ένας ηλιόλουστος καιρός μας υποδέχθηκε νωρίτερα σήμερα στην Αλεξάνδρεια, κατά την άφιξη μας με αφορμή την τελετή έναρξης του Προγράμματος “Νόστος-Η Επιστροφη” αργότερα το απόγευμα, με την παρουσία των Προέδρων της Αιγύπτου της Ελλάδας και της Κύπρου.
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά αφότου φτάσαμε στο ξενοδοχείο “Τουλίπ” όπου θα καταλύσει και η αποστολή της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, έγινε φανερό σε όλους μας ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης έχουν φροντίσει τα πάντα και στην λεπτομέρεια, και το κυριότερο να είναι εξυπηρετικοί και περιποιητικοί.

Από τις αφίξεις που καταγράψαμε να φτάνουν πρώτοι στην Αλξάνδρεια και στο ξενοδοχείο “Τούλιπ”, ήταν αυτή της Γενικής Γραμματέως της ΕΚΚ κ.Χρυσάνθη Σκουφαρίδου και σχεδόν ταυτόγχρονα, ο Πρόεδρος κ.Χρήστος Καβαλής, ενώ ακολούθησε ο Πρόεδρος του ΕΝΟΚ κ.Γιώργος Χαγιάτ.
Λίγα λεπτά μετά στην είσοδο του ξενοδοχείου είδαμε τα μέλη της Κυπριακής Αδελφότητας κ.κ.Ανδρέας Μαυρομάτης (Πρόεδρος), ο Στέφανος Αργυρίου, ο Παντελής Χαραλάμπους, ο Κουκκίδης Μιχάλης, η Αγγέλα Χαραλαμποπούλου, ο Αλέκος Καζαμίας και, η κ.Αννα Λοίζου και ο Κύπριος Στρατιωτικός Ακόλουθος.

dav

Μπαίνοντας στο χώρο της υποδοχής οι διοργανωτές μας είχαν ετοιμάσει μπουφέ με ποικιλία κρύων ορεκτικών και χυμούς, αλλά και παραδοσιακούς χορούς (τανούρα) από χορευτή που ενθουσίασε τους παρευρικόμενους καλεσμένους, εξαιτίας των προτότυπων χορευτικών κουστουμιών.
Αρέσει σε %d bloggers: