Πρωτόκολλα εμπορικής και βιομηχανικής συνεργασίας Αιγύπτου-Ελλάδας ύψους 400 εκ. Ευρώ!
07/05/2018
Το πρώτο Αιγυπτιακό Μουσείο βιτρό, προσελκύει Αμερικανούς τουρίστες
08/05/2018
Show all

Οι σχέσεις του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού μέσα από αφηγήσεις και συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές (βίντεο)

Στον απόηχο του Νόστος – Η Επιστροφή

Παρακολουθήστε στα τρία βίντεο που ακολουθούν λεπτομέρειες και γεγονότα από την ιστορική διαδρομή των αφηγήσεων, όπου διακρίνουμε τα ίχνη και την πορεία της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην Αίγυπτο.

1.Κανάλι Μέχουαρ, εκπομπή Άχρ Αλ ασμπούα, με τη δημοσιογράφο – παρουσιάστρια Ντίνα Γέχια, συνέντευξη του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστου Καβαλή και του Kύπριου πάροικου κ.Κωνσταντίνου Ελευθερίου.

 2.Τηλεοπτική συνάντηση στην εκπομπή Αχμπάρ Μάσρ, όπου καλεσμένοι ήταν από την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Ανδρέας Ρούσσος, από την Κυπριακή Αδελφότητα Καΐρου ο κ. Χρήστος Αργυρίου και μαζί τους ο Διευθυντής του Τμήματος Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Καΐρου, Δρ. Χάλεντ Γαρίμπ.

 3. Τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ΟΝ, για τους Έλληνες και Κύπριους της Αιγύπτου, αλλά και τις διαχρονικές τους σχέσεις με τις δύο Πατρίδες τους. Αφηγήσεις από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ.Χρήστο Καβαλή, Πρόεδρο της Κυπριακής Αδελφότητας στο Κάιρο κ.Ανδρέα Μαυρομάτη καθώς και τον κ.Παντελή Χαραλάμπους μέλος του Δ.Σ της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου.

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: