Παρουσίαση του έργου του Σπυρίδωνα Καμαλάκη
25/05/2018
Τσίπρας προς Πατριάρχη Θεόδωρο Β’ : έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας
25/05/2018
Show all

Το “ευχαριστώ” του Στέλιου Χαλκιά για το δώρο του Κατηχητικού στη μικρή Χριστίνα

Λίγα μόλις λεπτά αφότου η μκρή Χριστίνα Χαλκιά παρέλαβε, απόγευμα Πέμπτης 24 Μαΐου 2018, το ποδήλατό της, που κέρδισε, προ ημερών, στην κλήρωση του Κατηχητικού, ο πατέρας της και Κοινοτικός Επίτροπος κ. Στέλιος Χαλκιάς, ολοφάνερα χαρούμενος και  συγκινημένος, μας είπε :

“Θέλω, ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω καταρχήν όσους προσέφεραν στη Χριστίνα σπουδαία πράγματα στο Κατηχητικό, αλλά και το Πατριαρχείο μας που είχε την ιδέα να προσφέρει τη χαρά ενός τέτοιου δώρου, όπως αυτό το πανέμορφο ποδήλατο σε ένα παιδί κι αυτό έτυχε να είναι το δικό μου…

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόδημο προστάτη-άγγελο των παιδιών μας, που μέσω του Κατηχητικού 25 συνολικά παιδάκια της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι αλλά να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο Θεό.

Να πω, τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Κατηχήτρια της Χριστίνας, την κ. Ελένη Φοντριέ για όσα έμαθε και μοιράσθηκε μαζί της και όλους όσους εργάζονται αθόρυβα, ώστε το Κατηχητικό της Κοινότητάς μας να αποκτήσει και πάλι ζωή και χαρούμενες φωνές παιδιών, όπως αυτήν της Χρίστινας”

Αρέσει σε %d bloggers: