Βιβλία για καλό σκοπό συγκέντρωσε, προ ημερών, ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων, όπως μας πληροφορεί σε σχετικό ενημερωτικό Δελτίο Τύπου, η Επιτροπή Νέας Γενιάς και Ενημέρωσης του Σ.Α.Ε, η οποία διοργάνωσε Κυριακή 13 και Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 διήμερο μπαζάρ βιβλίου,  με πολύ σημαντική μάλιστα ανταπόκριση, στην αίθουσα εντευκτηρίου του Συνδέσμου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρονται σε αυτό το Δελτίο Τύπου, τα μέλη της Επιτροπής γέμισαν με βιβλία τους ειδικούς πάγκους που είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του εντευκτηρίου, τόσο με βιβλία που υπήρχαν στη βιβλιοθήκη του Συνδέσμου, αλλά και από όσα πρόσφεραν απλόχερα και με αγάπη τα μέλη του Σ.Α.Ε. αλλά και πολλοί φίλοι μας.

Έτσι, συγκεντρώθηκαν βιβλία για όλα τα γούστα και προτιμήσεις αναγνωστών, όπως παιδικά, μαγειρικής, γυμναστικής, νουβέλες, αστυνομικά μυθιστορήματα, δηγήματα αλλά και Ιστορία.

Αυτά στη συνέχεια διατέθηκαν σε προσιτές τιμές, σε φίλους του βιβλίου, με συνέπεια να υπάρξει μεγάλη προσέλευση και ανταπόκριση και από τις πωλήσεις να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ενημερωτικό σημείωμα, τα μέλη της Επιτροπής δήλωσαν ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση φίλων και μελών του Συνδέσμου, χάριν των οποίων τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις βιβλίων σε αυτό το διήμερο μπαζάρ, να ενισχύσουν σημαντικά το Ταμείο Κοινωνικής Πρόνοιας του Σ.Α.Ε. και να ευχαριστήσυν δημόσια όσους ευαισθητοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς του Συνδέσμου.

Αρέσει σε %d bloggers: