Το αδιαχώρητο αναμένεται να δημιουργηθεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στις 8 το βράδυ, στην προβλήτα του ιστορικού Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών στον Άλιμο, με αφορμή την χοροεσπερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων Αμπετείου Αθήνας.

Ήδη, οι 250 προσκλήσεις της εκδήλωσης που είχε προγραμματίσει να διαθέσει ο ΣΕΚ έχουν γίνει ανάρπαστες, αφού η χοροεσπερίδα αποτελεί μια πρωτοβουλία με κοινωνικό αντίκρισμα καθώς όλα τα έσοδα της θα διατεθούν στο Ταμείο Πρόνοιας του ΣΕΚ, για τη υποστήριξη οικονομικά αδυνάτων συμπατριωτών μας.

Στην ίδια χοροεσπερίδα, έχει προσκληθεί να παρευρεθεί η κ. Αικατερίνη Σοφιανού Μπελεφάντη, να τιμήσει με την παρουσία της μια ακόμα πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου, που αξίζει να επισημάνουμε ότι διακρίνεται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, αναδεικνύοντας οτιδήποτε αφορά την κουλτούρα και την Ιστορία του.

Σίγουρα, λοιπόν, το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής 24 Ιουνίου η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου θα αποζημιώσει με το παραπάνω τους παρευρισκόμενους, αφού θα τους περιμένει ορχήστρα επί σκηνής, νόστιμα ορεκτικά, πιάτα και σαλάτες, αλλά και διασκέδαση με τραγούδια και ένα ειδικό πρόγραμμα παραδοσιακών Αραβικών χορών!

Αρέσει σε %d bloggers: