Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δελτίο τύπου του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων αναφορικά με τη συναυλία χορωδίας για το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου των εκδηλώσεων του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα το Δελτίο τύπου αναφέρει :

Η Χειμερινή πολιτιστική περίοδος έκλεισε την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 με τη Συναυλία της Χορωδίας μας. Οι χορωδοί υπό την διεύθυνση του μαέστρου και συνθέτη Γιάννη Λαζαρίδη και την συνοδεία της κ. Φιφικάς Μπρουσιανού στο πιάνο, χάρισαν μιά υπέροχη βραδιά με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σπουδαίων συνθετών, ποιητών, στιχουργών. Η Εύα Αλιανάκη εκτός από σολίστ, παρουσίασε με εξαιρετικά κείμενα το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Το πολυπληθές ακροατήριο του εντευκτηρίου συνόδεψε, σιγοτραγουδώντας τις γνωστές μελωδίες, την χορωδία τους σολίστ Δημήτρη Λίτσα, Ελένη Λαζαρίδου, Ράνια Μπρουσιανού, Εύα Αλιανάκη και τον Θανάση Ψύλλα με τη φυσαρμόνικα του.

Ο κ. Οικονόμου Πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος συνεχάρη τη χορωδία και τον Σύνδεσμο για το έργο τους. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τη χορωδία και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι προσφέροντας από ένα τριαντάφυλλο σε όλους τους συντελεστές.

Το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου ήταν ο καλύτερος τρόπος να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση μιάς ακόμα υπέροχης βραδιάς.

Καλό Καλοκαίρι!

Αρέσει σε %d bloggers: