O Πρέσβης της Κύπρου στο Κάιρο κ. Χάρης Μόριτσης υποδέχθηκε στην κατοικία του, τους λιλιπούτειους μαθητές της Αχιλλοπουλείου.

Ο μικροί μαθητές, φορώντας κόκκινα – άσπρα σκουφάκια, άνοιξαν κούτες με χριστουγεννιάτικα στολίδια, στόλισαν δυο δέντρα, γεύθηκαν αρμυρά εδέσματα και γλυκιές λιχουδιές.

Λίγο πριν αναχωρήσουν έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα τόσο στην πρεσβευτική κατοικία όσο και στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.  Ο κ. Μορίτσης, ευχαρίστησε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά. Προσέφερε επίσης στο κάθε παιδί μια σακούλα με δώρα.  Αλλά και οι μαθητές της Αχιλλοπουλείου ανταπέδωσαν, προσφέροντας στον Πρέσβη της Κύπρου μια αιωρούμενη κατασκευή από χάρτινα Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Τις ευχές του έδωσε και ο Ακόλουθος Άμυνας στο Κάιρο, Αντισυνταγματάρχης  κ. Κώστας Φωτίου.

Τους μαθητές της Αχιλλοπουλείου συνόδευσε στην πρεσβευτική κατοικία ο Αναπληρωτής Συντονιστής Εκπαίδευσης Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής κ. Τάσος Αναστασίου, ο διευθυντής της Αχιλλοπουλείου κ. Γιώργος Ψάνης και οι δασκάλες κ. Ηλέκτρα Ξένου και Άννα Αρακαδάκη.

Επίσης, ήταν παρών ο Κοινοτικός Επίτροπος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου Σχολής κ. Λεωνίδας Φοντριέ.

Αρέσει σε %d bloggers: