Με λόγια καρδιάς, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Γιώργος Φλωρεντής στέλνει μέσω της εφημερίδας «Νέο Φως» τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος στους Αιγυπτιώτες.

Το μήνυμα του Γ. Φλωρεντή στο Νέο Φως

Αγαπητοί συμπατριώτες

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς και αναστοχασμού για όλες και όλους μας. Αναμετριόμαστε με όσα προσπαθήσαμε, με αυτά που καταφέραμε και με όσα ακόμα μπορούμε να κάνουμε ο ένας για τον άλλο, με όσα μπορούμε να κατορθώσουμε όλοι μαζί.

Ως Αιγυπτιώτης, γνωρίζω καλά το έργο και τη δράση της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου. Την αξία και τη δύναμή της. Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις της προς όφελος της ιστορικής παροικίας, συνιστούν παράδειγμα αδελφοσύνης, πίστης, αγάπης, αλληλεγγύης και δημιουργικότητας. Με αυτό το υλικό, με αυτές τις κατακτημένες αξίες, μπορούμε να επιδιώξουμε όλοι μαζί ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Έχετε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μου στο έργο σας.

Στέλνω μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας «ΝΕΟ ΦΩΣ» τις πιο θερμές ευχές στους συμπατριώτες μου και εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Εύχομαι οι Άγιες Μέρες να μας γεμίσουν αισθήματα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης και το 2019 να φέρει Υγεία, Αισιοδοξία, Δύναμη και Ενότητα.

Καλή Χρονιά

Γιώργος Φλωρεντής
Γενικός Γραμματέας
Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

*Το μήνυμα του Γιώργου Φλωρεντή, δημοσιεύθηκε στο “Νέο Φως” στις 24 Δεκεμβρίου 2018.

Αρέσει σε %d bloggers: