Επιστολή προς τον επανεκλεγέντα πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστα Μιχαηλίδη και τη νέα σύνθεση του Δ.Σ έστειλε η Ε.Κ.Κ στην οποία τους συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων τους μετά τις αρχαιρεσίες της 17ης Μαρτίου 2019.

Παράλληλα, η Ε.Κ.Κ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για το ψήφισμα που εξέδωσε ο ΣΑΕ κατά τη Γενική Συνέλευση στο οποίο καταδικάζει ρητά και κατηγορηματικά την συκοφαντική κατηγορία κατά του Προέδρου της Ε.Κ.Κ.

Η επιστολή της Ε.Κ.Κ προς τον ΣΑΕ

Προς κ. Κ. Μιχαηλίδη
Πρόεδρο του ΣΑΕ και μέλη του Δ.Σ

Αγαπητέ Πρόεδρε
Αγαπητοί Συνάδελφοι

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την νέα σύνθεση του ΔΣ του ΣΑΕ, για την οποία σας συγχαίρουμε ευχόμενοι στον αγαπητό και άξιο Πρόεδρο και όλους σας καλή επιτυχία και δύναμη .

Στις κρίσιμες ημέρες που περνάει γενικά η ανιδιοτελή προσφορά, η ύπαρξη ατόμων που πρόθυμα αφιερώνουν το χρόνο τους για την στήριξη του Αιγυπτιωτισμού, των συνανθρώπων και της κουλτούρας μας, είναι άξια θαυμασμού και στήριξης , που πρέπει να θεωρήσετε δεδομένη εκ μέρους της ΔΕ της Ε.Κ.Κ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και προς την γενική συνέλευση σας για το ψήφισμα υπέρ της Ε.Κ.Κ που μας συγκίνησε ιδιαίτερα .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και δυναμική συνέχεια στο δύσκολο έργο σας, τις καλύτερες ευχές και θερμές ευχαριστίες μας στα μέλη που αποχώρησαν από το ΔΣ για την μέχρι σήμερα προσφορά τους.

Για αυτούς δε που δεν μπόρεσαν αυτή την φορά να γίνουν μέλη του ΔΣ , να ευχηθούμε να σταθούν δίπλα στο νέο ΔΣ με την ίδια διάθεση που θα είχαν αν πετύχαιναν καθώς στις μέρες μας δεν περισσεύει κανείς και η προφορά όλων μας αναγκαία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Γενική Γραμματέας, Χρυσάνθη Σκουφαρίδου

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Καβαλής

Διαβάστε επίσης:

Ομόφωνα καταδικάζει με ψήφισμά της η Γ.Σ του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων τη συκοφαντική κατηγορία κατά του Προέδρου της Ε.Κ.Κ

«Η στήριξη των αδυνάτων όσο βάλλεται θα αυξάνεται» – Aφιέρωμα στο έργο Κοινωνικής Πρόνοιας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου

Eπανεξελέγη Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων, ο Κώστας Μιχαηλίδης – Αυτό είναι το νέο Δ.Σ

Αρέσει σε %d bloggers: