(Το ρεπορτάζ ενημερώνεται)

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα και στα Ελληνικά σχολεία του Καΐρου, στην Αχιλλοπούλειο και στην Αμπέτειο Σχολή.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος. Ενώ παραβρέθηκε ο π. Συμεών, ο Δικαίος της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ.Δαμιανό.

Η αυλή του Σπετσεροπούλειου Ιδρύματος γέμισε από παιδιά όλων των ηλικιών, χαμόγελα, και ευχές για το νέο σχολικό έτος 2019 – 2020.

Στον Αγιασμό Παραβρέθηκε o Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος, η Γενική Πρόξενος της Κύπρου κ. Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Κ κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, οι Κοινοτικοί Επίτροποι κ.Ανδρέας Ρούσσος και κ. Λεωνίδας Φοντριέ, ο Γ. Γ. του Ιδρύματος Αμπέτ και Διαχειριστικός Διευθυντής της Αμπετείου κ.Νικόλας Βαδής. Επίσης παραβρέθηκε και ο Πρ. του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Αντώνης Διαμαντίδης.

Χαιρετισμο απεύθυναν, εκτός από τους επισήμους, ο διευθυντής της Αχιλλοπουλείου κ. Γιώργος Ψάνης και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Αμπετείου κ. Σωτηρία Μπέτα, εκπαιδευτικοί και φυσικά οι… τιμώμενοι, οι λιλιπούτειοι μαθητές με τους γονείς τους.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Αρέσει σε %d bloggers: