Xρήστος Καβαλής: Τα νέα δεδομένα στην E.K.K με τον COVID–19
12/10/2020
Ι.Μ Αγ. Γεωργίου: Ο Πατριάρχης Θεόδωρος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Μάρκου
12/10/2020
Show all

Λούξορ – Ασουάν: 15 πλωτά ξενοδοχεία πήραν πιστοποιητικά ασφάλειας και υγιεινής για τον COVID-19

Δεκαπέντε πλωτά ξενοδοχεία στο Λούξορ και το Ασουάν έχουν λάβει τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας και υγιεινής που απαιτούνται για την επαναλειτουργία τους, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου Khaled el-Anani την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020.

Τα πιστοποιητικά εκδίδονται όταν ένα ξενοδοχείο αποδείξει ότι συμμορφώνεται με κανονισμούς που έθεσε το Υπουργείο Τουρισμού και Αρχαιοτήτων και ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τα πρότυπα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO).

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα πιστοποιητικά έχουν χορηγηθεί σε 15 από τα 35 πλωτά ξενοδοχεία στο Λούξορ και το Ασουάν που έχουν υποβάλει σχετική αίτηση.

Τα πλωτά ξενοδοχεία ξεκίνησαν τις κρουαζιέρες στο Νείλο από την 1η Οκτωβρίου 2020 με μόνο το 50% του εργατικού δυναμικού τους σύμφωνα με τους κανονισμούς υγείας.

Τα ξενοδοχεία που εξασφάλισαν πιστοποιητικά υγιεινής στο Λούξορ είναι: Oberoi Zahra, Oberoi Philae, Sonesta San George, The Royal Lili, Sonesta Sun Goddess, Sonesta Star Goddess, The Royal Lotus, Princess Sara, Semiramis 2, Semiramis 3, Akamara, Sudan και Concerto.

Τα ξενοδοχεία στο Aswan είναι τα Cecilia και The Living Stone Nile.

Αρέσει σε %d bloggers: