O Ahmed Youssef, πρόεδρος του αιγυπτιακού συμβουλίου προώθησης του τουρισμού (ETPB) πραγματοποίησε δύο ξεχωριστές συναντήσεις με τηλεδιάσκεψη με την ομάδα μάρκετινγκ του ΤUI Group και εκπροσώπους της αγγλικής εταιρείας Εasy Jet για να διερευνήσει τρόπους ανάκτησης του εισερχόμενους τουρισμού στη χώρα.

Στις συναντήσεις συζητήθηκε ένα σχέδιο για τη σταδιακή επιστροφή του τουρισμού μέσω αποτελεσματικών εργαλείων προώθησης συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος για κοινές ψηφιακές εκστρατείες και διοργάνωση ενημερωτικών ταξιδιών για δημοσιογράφους, επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης, bloggers και άλλους μηχανισμούς προώθησης τουριστικών προορισμών. Ο Youssef εξέτασε επίσης τα προληπτικά μέτρα που έλαβε η Αιγυπτιακή κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της νέας πανδημίας COVID -19 σημειώνοντας ότι η ανακάλυψη αποτελεσματικών εμβολίων θα συνέβαλε στην παγκόσμια ανάκαμψη του τουρισμού.

Ο Maged Abu Sidira, επικεφαλής του Διεθνούς Τουριστικού Τομέα στο ETPB παρευρέθηκε επίσης στις συναντήσεις. Συγκεκριμένα, το ETPB σκοπεύει να ξεκινήσει μια σειρά διαφημιστικών εκστρατειών σε συνεργασία με μεγάλους διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, ιδίως τη Γερμανία, την Αγγλία, τη Μπενελούξ και τις σκανδιναβικές χώρες κατά την επόμενη περίοδο.

Πηγή: ΟΕΥ Καΐρου

Αρέσει σε %d bloggers: