Παρουσία Μητροπολίτη Μέμφιδος Νικόδημου, ο χθεσινός Εσπερινός των Αγίων Αναργύρων Σούμπρας
01/11/2017
thumbnail of 1101
Νέο Φως 01.11.2017
01/11/2017
Show all

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παρούσα η Ελλάδα και η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου,στο Παγκόσμιο ραντεβού Νεολαίας που θα γίνει στην Αίγυπτο!

Με τετραμελή κυβερνητική αποστολή συμμετέχει η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Νεολαίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από  4 έως 10 Νοεμβρίου στην Αίγυπτο με τρίπτυχο την Ειρήνη – Δημιουργία – Πρόοδο και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αιγύπτου, Άμπντ Ελ Φατάχ Ελ Σίσι.

Η Ελληνική αποστολή επίσημα προσκεκλημένη από την Αιγυπτιακή κυβέρνηση, αναμένεται να φτάσει στο Κάιρο νωρίς το πρωί του Σαββάτου και αποτελείται από τους  κ. Παυσανία Παπαγεωργίου, Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, ο οποίος εκπροσωπεί επισήμως την Ελληνική Κυβέρνηση και θα συνοδεύεται από τους  κ. Κωνσταντίνο Δεληγιάννη, Σύμβουλο Υπουργείου – Παιδείας – Έρευνας και Θρησκευμάτων, τη Σύμβουλο Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς κ. Σοφία Νέζη και την Ειδική Σύμβουλο για θέματα Νεολαίας κ. Χρυσούλα Ανδρεοπούλου.

Η εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Σάρμ Ελ Σέιχ, υπό τη διοργάνωση της Unesco και  η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου θα εκπροσωπείται από διμελή αντιπροσωπεία.

Το http://ekkairo.org/  θα καλύψει τις εργασίες του Συνεδρίου με ειδικές ανταποκρίσεις προκειμένου να ενημερώνεται ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός.

 

Αρέσει σε %d bloggers: