Από διακριτικότητα, θεωρήσαμε ότι η αλληλογραφία και οι επιστολές που αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο τον κ.Νικ. Κάτσικα, ήταν μια καθαρά ιδιωτική του υπόθεση και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν, φαίνεται ότι παρερμηνεύθηκαν από τον ίδιο…

Έτσι, διαπιστώσαμε, πριν από λίγο, ότι αυτή η καλή μας διάθεση και στάση εκλήφθηκε διαφορετικά. Για το λόγο αυτό λοιπόν γνωστοποιούμε πλέον την επιστολή της Ελληνικής Κοινότητας και την αντίστοιχη του Πατριαρχείου ώστε να σταματήσουν επιτέλους οι κακοκήθειες του κ.Νικ.Κάτσικα, ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, προκειμένου να ενημερωθεί η κοινή γνώμη και να σταματήσει ο κατήφορος που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα, θέλοντας να διασφαλίσει τα ταπεινά προσωπικά του συμφέροντα.
Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του κ. Νικ. Κάτσικα ότι όλα υποκεινούνται από κάποιον Κοινοτικό Επίτροπο, ώστε να μην ψέλνει ο ίδιος, είναι αβάσιμοι και ψευδείς, καθότι η αρμοδιότητα και η ευθύνη του κάθε κοινοτικού επιτρόπου είναι να εξασφαλίζει την ηρεμία της εκάστοτε λειτουργίας από οποιονδήποτε θα αποπειραθεί να διαταράξει, χωρίς σεβασμό, την εκκλησιαστική τάξη.
Αρέσει σε %d bloggers: