Όλοι οι Πρόεδροι ήταν εκεί…
20/12/2017
Ποιοί γιορτάζουν σήμερα 21 Δεκεμβρίου
21/12/2017
Show all

Στην ώρα τους παρέδωσαν τα γιορταστικά μηνύματά τους οι μαθητές της Αχιλλοπουλείου Σχολής

Πιστοί στο ραντεβού τους παρέδωσαν και φέτος στην ώρα τους τα… μηνύματα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με αποδέκτες το Ελληνικό Προξενείο, την Ελληνική Πρεσβεία, την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου και το Κοινοτικό Γηροκομείο, οι μαθητές Δημοτικού της Ε’ και Στ’ Τάξης της Αχιλλοπουλείου Σχολής, ντυμένοι κατάλληλα και με τρίγωνα στο χέρι.

Για λίγες έστω ώρες, όσο διήρκησε η διαδρομή τους, οι μαθητές συνοδεύονταν από τον Διευθυντή της Αχιλλοπουλείου κ.Αναστάσιο Αναστασίου, τον εκπαιδευτικό κ. Γιώργο Ψάνη και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Νίτσα Καζαμία.

Εκτός από τα γιορταστικά τους μηνύματα, πρόσφεραν την γλυκύτητα των παιδικών χαρούμενων προσώπων τους, και στιγμές παιδικών δικών τους αναμνήσεων στα βλέμματα των υπαλλήλων που τους υποδέχθηκαν, όπως προστάζουν οι γιορτές.
Στην Ελληνική Πρεσβεία τους μαθητές και συνοδούς υποδέχθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, οι κ.κ Κυριακοπούλου Ελένη, Σύμβουλος Πρεσβείας Α’ Επιτετραμμένη, Γκάσιος Παντελής, Σύμβουλος Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων, Αποστολόπουλος Χρήστος , Σύμβουλος Τύπου, Νικολαρά Μαρία και Αχιλλαδέλης Γιώργος , προσωπικό γραφείου Τύπου καθώς και το προσωπικό της Πρεσβείας κ.κ Ζουμπουλίδης Γιώργος, Μελαχροινούδης Γιάννης, Τσομπανίδης Ευθύμιος, Χρυσάνθου Χρήστος, Αυγουστιάδης Ζαχαρίας, Χέλμη Μαρία.
Στο Ελληνικό Προξενείο τους περίμεναν η κ.Κυριαζοπούλου Ήβη, Διοικητικός και το προσωπικό του Προξενείου κ.κ. Μαγγανά Αγγελική, Πέτρος Μαγάμες, Λουίς Ελένη, Σενούντα Καρολίνα-Μαρία και Αντώνης Γεωργακόπουλος.
Στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου τα κάλαντα τραγούδησαν οι μικροί μαθητές στο προσωπικό των κεντρικών γραφείων της Κοινότητας από όπου και έλαβαν τον τυχερό μποναμά τους.
Στον τελευταίο τους σταθμό, στο Κοινοτικό Γηροκομείο, τα παιδιά έψαλλαν, κράτησαν παρεούλα και ζέσταναν με την παρουσία τους τους τροφίμους. Κοντά τους ψιθύρισαν τα γιορταστικά τραγούδια, η υπεύθυνη του χώρου κ.Χαραλαμποπούλου Αγγέλα και Μάχα Αλ Ουακίλ καθώς και ο Προϊστάμενος Εφορείας Πρόνοιας κ.Ρούσσος Ανδρέας.

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: