Ποιοί γιορτάζουν σήμερα 4 Ιανουαρίου 2018
04/01/2018
Ευχαριστήρια επιστολή για τη δωρεά του Κυριάκου Κυριάζη
04/01/2018
Show all

Ενδιαφέρον του Προέδρου Σίσι να παραστεί στα μέσα Μαρτίου στην τελετή έναρξης του “Νόστος” στην Αλεξάνδρεια!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 

Εξελίξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια, της έναρξης του προγράμματος “Νόστος” καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ekkairo.org η επίσημη τελετή έναρξής της μετατίθεται για τα μέσα  Μαρτίου 2018 και σε αυτήν, μαζί με τους Έλληνες και Κύπριους επισήμους, εκδήλωσε το ενδιαφέρον να παραστεί και ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Ελ Σίσι!

Οι εξελίξεις αυτές μπορεί μεν να ματαίωσαν την εν λόγω τελετή, ωστόσο, ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ αναμένεται να φθάσει τα επόμενα λεπτά στο Κάιρο και θα πραγματοποιήσει το υπόλοιπο μέρος των προγραμματισμένων συναντήσεών του, μεταξύ των οποίων και αυτή με την Υπουργό Διασποράς και Μεταναστευτικής  Πολιτικής κ. Ναμπίλα Μάκραμ.

Έτσι, λοιπόν, μεθαύριο πρωί Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, την ημέρα των Θεοφανείων, θα επισκεφθεί τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄ και εν συνεχεία θα παραστεί στον Αγιασμό υδάτων και στη ρίψη του Τιμίου Σταυρού…

Τέλος, όσον αφορά την κ. Έλενα Κουντουρά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ekkairo.org οι τελευταίες εξελίξεις φέρουν την Ελληνίδα Υπουργό να έρχεται στην Αιγυπτιακή πρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συναντηθεί με τον ομόλογό της αρμόδιο Υπουργό Τουρισμού κ. Γέχια Ρασίντ.

Αρέσει σε %d bloggers: