Το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου πραγματοποιεί με επικεφαλή τον πρόεδρο της Ε.Κ.Κ. κ. Χρήστο Καβαλή μονοήμερη εκδρομή στο Σουέζ, στα πλαίσια του προγράμματος παλιννόστησης “Νόστος” που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης της Αιγύπτου.

Την αποστολή της Ε.Κ.Κ. θα υποδεχθεί στο Σουέζ η αρμόδια Αιγυπτία Υπουργός Ναμπίλα Mακράμ που, σύμφωνα με πληροφορίες του ekkairo.org πρόκειται να αναφερθεί στον Ελληνισμό της περιοχής, τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το πρόγραμμα “Νόστος” καθώς και για την πορεία έργων και τα οφέλη που θα προκύψουν από την αναβάθμιση ενός μεγαλόπνοου έργου όπως αυτό της διώρυγας του Σουέζ.

Στη συνέχεια αναμένεται ενημερωτική περιήγηση για τα μέλη της αποστολής της Ε.Κ.Κ. με πλοίο στο οποίο ο υπεύθυνος των έργων κ. Μοχάμπ Μαμές θα απαντήσει σε τυχόν απορίες των μελών της αποστολής για τα έργα.

Στην αποστολή της Ε.Κ.Κ. εκτός του προέδρου κ. Χρ. Καβαλή θα βρίσκονται, επίσης, ο Αντιπρόεδρος  κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, η Γ.Γραμματέας κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, οι Κοινοτικοί Επίτροποι κ. Στέλιος Χαλκιάς και κ. Λεωνίδας Φοντριέ, ενώ μαζί τους θα συνταξιδέψει και η πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Πορτ Σάιντ κ. Χρυσούλα Θεοχάρη.

 

Αρέσει σε %d bloggers: