Η Κυπριακή Αδελφότητα Καΐρου για τον θάνατο του αείμνηστου ΚΗΜΗ ΦΛΕΒΟΤΟΜΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Με μεγάλη αγωνία και στεναχώρια ζήσαμε τις τελευταίες μέρες του αείμνηστου Κήμη Φλεβοτομά, Αντιπροέδρου της Κυπριακής Αδελφότητας, Επίτιμου Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας και Επίτιμου Προέδρου της Στέγης Ηλιουπόλεως. Ένα μεγάλο μέρος της ζωής του ήταν η ενασχόληση με την πρόνοια στην Παροικία του Καΐρου προσφέροντας μέσω της Κοινότητας και της Αδελφότητας την συμπαράστασή του σε όσους είχαν ανάγκη.

Μας άφησε χρόνια τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στην εντατική του Ελληνικού Νοσοκομείου, όπου κατέληξε έχοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των Ιατρών και δίπλα του την σύζυγό του Δέσποινα και τον υιό του Μιχάλη, που ήρθε από την Αθήνα την επόμενη μέρα της νοσηλείας του στην εντατική του Νοσοκομείου, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Απώλεια για την Παροικία και για την Κυπριακή Αδελφότητα που ήταν και το αρχαιότερο μέλος της Επιτροπής με ενεργή παρουσία για 50 περίπου χρόνια.

Η Επιτροπή της Κυπριακής Αδελφότητας εις Μνήμην του Αντιπροέδρου της, αείμνηστου Κήμη Φλεβοτομά εξέδωσε το παρακάτω Ψήφισμα:

  • Να παραστεί όλη η Επιτροπή στην Κηδεία του εκλιπόντος
  • Να σταλεί στεφάνι στην νεκρώσιμο ακολουθία
  • Να σταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένειά του
  • Να δοθούν 2.000 λίρες εις μνήμην του στους βοηθούμενους της Αδελφότητας
  • Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στα παροικιακά μέσα ενημέρωση

Αιωνία του η μνήμη

Ο Γραμματεύς                                                 Ο Πρόεδρος

Αλέξανδρος Καζαμίας                                Ανδρέας Μαυρομάτης

Αρέσει σε %d bloggers: