Για όσους ετοιμάζονται να ταξιδέψουν, προγραμματίζουν κάτι ανάλογο ή ενδιαφέρονται να μάθουν, σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 το θερμόμετρο στην Αθήνα θα δείχνει από 8oC έως 13oC βαθμούς, ενώ από το μεσημέρι και μετά τα σύννεφα θα εγκατασταθούν μόνιμα στον Αττικό ουρανό.

Η υγρασία στην ατμόσφαιρα θα κυμαίνεται μεταξύ 49% – 73%, ενώ για την Τετάρτη ο καιρός θα είναι ελαφρά βελτιωμένος και με ήλιο, ως τις απογευματινές ώρες.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ – Η Ε.Μ.Υ. αργά χθές βράδυ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που αξίζει να έχετε υπόψη, ότι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας από σήμερα Τρίτη νωρίς το πρωί θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, όπως και πυκνές χιονοπτώσεις στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Μακεδονία και στην Πελλοπόνησο.

Σήμερα, επίσης, στο Κάιρο, το θερμόμετρο θα δείχνει θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται από 11oC- 20oC, με συννεφιά ανά διαστήματα και ελαφρύ αεράκι με σχετικά αυξημένη υγρασία, που καταγράφεται μεταξύ 39% – 80% με υψηλότερες τιμές να τις συναντάμε, κυρίως, μετά τις 11 το βράδι έως τις 5 το πρωί και προβλέψεις για παρατεταμένη συννεφιά αύριο Τετάρτη.
Αρέσει σε %d bloggers: