Ψήφισμα Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων για το Σταμάτη Βαζακόπουλο
14/02/2018
Ιδρύθηκε Όμιλος Φίλων Φέτας… με ονοματεπώνυμο Ελληνικό!
14/02/2018
Show all

Μύριζε… Ελλάδα η Τσικνοπέμπτη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου

Κυριολεκτικά…μύριζε Ελλάδα το “στέκι” του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου Σχολής το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, στον προαύλιο χώρο της Σχολής στην Ηλιούπολη, που μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε υπαίθρια ελληνική ταβερνούλα!

Οσμές από ψητά σουβλάκια, μπριζόλες, μπιφτέκια που είχαν φέρει οι γονείς όπως και διάφορες σαλάτες και ορεκτικά, αλλά και η ελληνική μουσική και τραγούδια μαζί με τις χαρούμενες φωνές των μαθητών, που  ακούγονταν από τα μεγάφωνα, δημιούργησαν το κατάλληλο “σκηνικό”.

Η οικοδέσποινα της γιορτής αυτής, η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίτσα Καζαμία, μοίραζε απλόχερα χαμόγελα, πιάτα με νοστιμιές σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς που εκτίμησαν δεόντως το έθιμο της ημέρας …

“Χαίρομαι να βλέπω πρόσωπα χαρούμενα και ευχαριστημένα, σε τέτοιες γιορτές που έχουν τόσο πολύ έντονο χρώμα Ελλάδας” μας είπε στο περιθώριο της εκδήλωσης η κ. Νίτσα Καζαμία με ζωγραφισμένη την ικανοποίηση στο πρόσωπό της.

Σε αυτές τις στιγμές του κεφιού εκτός γονέων και εκπαιδευτικών διακρίναμε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπως τους κ.κ. Γιώργο Ρεκτσίνη, Αντιπρόεδρο, Άγγελο Θανασούλη, Ταμία, Ειρήνη Ζαμπάρογλου, Γραμματέα, το μέλος του Δ.Σ. Μεγακλή Παλαιοχωρίτη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Αλέκο Καζαμία, την Συντονίστρια Εκπαίδευσης Μαριέττα Κουμαριανού και Κοινοτικούς Επιτρόπους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικές στιγμές από το γλέντι του Συλλόγου και θα αντιληφθείτε πολύ εύκολα, πόσο πολύ… μύριζε Ελλάδα και απλόχερα κέφι, η Τσικνοπέμπτη, στην αυλή του Σχολείου.

Αρέσει σε %d bloggers: